Galéria

10 cipő, ami egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat

Forrás:

Szinte nincs olyan szett, amiben ne állná meg a helyét a fekete magas sarkú. Ezen kívül van még egy különleges képessége - az egyszerű fehér póló, farmer összeállítást is szupernőiessé tudja varázsolni. Pont ezért fontos, hogy szerezz be magadnak egy kényelmes darabot, hiszen gyakran lesz rá szükséged!


Forrás:

Ugyan azok a tulajdonságok elmondhatók róla, mint fekete társáról, ám egy nude pár még elegánsabb és nőiesebb. De nem csak emiatt imádjuk! Keress olyan árnyalatot, ami tökéletesen megegyezik a bőrszíneddel, így optikailag még hosszabbnak fognak tűnni a lábaid. Mi kell még?


Forrás:

Avagy a klasszikus szaladgálós cipő, hiszen legyen bármilyen nőies a magas sarkú, az egész napos talpalás felér egy kínzással benne. Itt jön a képbe a már évek óta oly népszerű balerina cipő, vagy mai, trendibb változata a loafer. Elegáns és sportos szettekhez is simán felveheted, és az hatalmas kínálatból biztosan megtalálod a számodra tökéleteset.


Forrás:

Sosem volt annyira menő sportcipőt hordani, mint az utóbbi években. Ezt a hullámot a gyártók is hamar meglovagolták, és olyan cipőket dobnak piacra, amikben még a Fashion Weekre sem ciki elmenni. 


Forrás:

Most minél feltűnőbb, annál jobb! Ősszel és télen, de akár nyáron is hű társad lehet, ha kicsit hűvösebb az idő, vagy valamelyik fesztiválon mulatod az időt. Lehet lapos-, vagy magas sarkú változat a végeredmény dögös lesz. Egy jó minőségű, bőr bokacsizma évekig veled lehet, kivéve ha nem zúzzák le az első sorban.


Forrás:

Idén az extrahosszú szárú változat élet virágkorát, de alapvetően még mindig térdig vagy kicsit térd fölé érő csizmákat érdemes választani. Egyrészt a combig érő darab csak a földöntúli adottságokkal megáldott nőknek állnak jól, másrészt limitált alkalommal viselhető. De ki ne változna a végzet asszonyává egy bőr csizmában?


Forrás:

Valld be, te is azért várod már a nyári időt, hogy végre elővehesd a kedvenc sarudat a szekrényből. Vagy már tettél is benne egy kört a városban? Ez a darab igazi fogyóeszköz, és nem is tanácsoljuk, hogy nagyobb költségekbe verd magad egy tiszavirág életű szandál miatt. Egy, maximum két nyári szerelem... de az utánpótlás mindig közelező!


Forrás:

Nincs még egy cipő a világon, ami akkor trendi, ha már rongyosra van hordva. A tornacipő laza, sikkes és kényelmes, és mára teljesen elfogadott egy elegáns szereléshez kombinálni, sőt, pont ez adja az izgalmat a napi szettednek. Arról már nem is beszélve, hogy van, aki ebben megy férjhez.


Forrás:

A gumicsizma két táborra szakított még fashionistákat is. Lehet szeretni, lehet utálni, egy dolgot még sem vehetünk el tőle: esőben, hóban, sárban és fesztiválon verhetetlen választás. Az érzés, amikor kényeskedés nélkül átsétálhatsz egy hatalmas tócsán, felbecsülhetetlen. Nem lesz életed legstílusosabb darabja, de sok helyzetben jól jöhet.


Forrás:

Mert minden nő életében kell lennie legalább egy olyan cipőnek, aminek megvásárlása teljesen fölösleges volt, hiszen csak egyszer vette fel. Persze az az egy már nem számít fölöslegesnek, de most próbáltuk nem érzelmi alapon, hanem logikusan megközelíteni a dolgot. Különleges vagy hordhatatlan darabok, szezonális őrületek és műalkotások - vagyis a gyűjteményünk 80 százaléka!