Galéria

Sztárpárok, akik több, mint 30 éve együtt vannak

Forrás: A két híresség még 1991-ben ismerkedett össze, és 6 évvel később döntöttek úgy, hogy eljött a boldogító igen ideje. Azóta egyébként három gyermekük is született (egy fiú és egy ikerpár), az pedig náluk szigorú szabály, hogy házasságukról nem beszélnek. Nagyon ritkán szólalnak meg ebben a témában; amikor SJP Válás című sorozata megérkezett, Matthew annyit nyilatkozott, hogy a házasságuk titka egyszerű.

"Kommunikáció. Sose feküdj le dühösen."
Forrás: Snoop Doggból talán ki sem nézted eddig, de igenis boldog férj, és nagyon fontos számára házassága! Még a 80-as évek végén, a középiskolában ismerte meg szerelmét, Shante Taylort, akivel rögtön egymásra találtak. Bár tény, hogy 2004-ben elváltak, de nem bírták külön sokáig, és 2008-ban újra oltár elé vonultak. A válásról Snoop Dogg 2013-ban nyilatkozott. Elmondása szerint hibázott, mert a feleségét olyan dolgoknak tette ki karrierje érdekében, amit nem lett volna szabad megengednie magának. Amikor összeszedte magát, rájött, hogy szereti őt, ő a gyermekei anyja, és muszáj változtatnia világnézetén. Ez nagyon jót tett nekik!
Forrás: A Lemon Sky című film forgatásán, a 80-as évek végén ismerkedett össze Kevin és Kyra, aztán nagyon gyorsan össze is házasodtak. Azóta egyébként nem nagyon dolgoztak együtt, de épp idén jelentették be, hogy közös filmre vállalkoztak. Kevin lesz a főszereplője a Space Oddity című alkotásnak, amit Kyra rendez!
Forrás: 1988-ban, egy filmforgatáson találkoztak, és a szikrák rögtön megvoltak. Tom ekkoriban vált el első nejétől, de a szerelem utat tört magának, és egy év múlva már az oltár előtt álltak.

"Szerintem én soha többet nem leszek már magányos... ezt éreztem, amikor megismertem a feleségemet" - nyilatkozta Tom Hanks egy interjúban.
Forrás: A Sinner sztárja, Bill 1987-ben vette feleségül Tamarát. A nőt még az egyetemen ismerte meg, amikor egy színdarabban férjet és feleséget kellett alakítaniuk, a vonzalom pedig adott volt.

"A boldog házasság titka, hogy képesek vagyunk megosztani egymással azt, hogy mit akarunk csinálni - és támogatjuk is egymást ebben" - nyilatkozta 2011-ben.
Forrás: Bryan több sikeres sorozatot is maga mögött tudhat, ám mégsem felejtette el, mi fontos igazán életében. 1986-ban ismerte meg feleségét, amikor elmondása szerint egy borzasztó sorozatban kapott szerepet, de ez a munka megváltoztatta mindkettőjük életét. Noha akkoriban ő és neje is párkapcsolatban élt, amikor egy évvel később ismét találkoztak, rögtön egymásba szerettek. 1989 óta házasok, egy lányuk van.
Forrás:

A 80-as évek közepén találkozott Oprah és Stedman, de egyébként sosem házasodtak össze, hiába vannak együtt 35 éve. 2012-ben a férfi eljegyezte őt, ám a lagzit valószínűleg sosem tartják meg, mert Oprah szerint az ő kapcsolatuk túlságosan is eltér az átlagostól ahhoz, hogy házasság legyen belőle.

"Ha meginterjúvolnátok [Stedmant], azt mondaná, hogy ha valaha is összeházasodtunk volna, már nem lennénk együtt. Mert ő egy tradicionális beállítottságú férfi, és ez egy nagyon nem tradicionális párkapcsolat."

További részleteket nem árult el arról, miért nem átlagos a kapcsolatuk.


Forrás: Jamie egyik írásában árulta el: ő már akkor tudta, hogy hozzá akar menni férjéhez, amikor először meglátta. És ez bizony még azelőtt volt, hogy találkoztak volna személyesen, hiszen egy magazinban látott róla fotót, majd közölte barátnőjével:

"Ehhez a férfihez én hozzá fogok menni."

Ez 1984-ben volt, barátai pedig rögtön aktivizálták magukat, és összehoztak nekik egy randit, ami után a férfi nem hívta fel Jamie-t. Aztán amikor később összefutottak egy étteremben, Christopher érdeklődését azonnal felkeltette a gyönyörű Jamie, és másnapra leszervezett egy randit. Még abban az évben egybekeltek, és két gyermekük lett.
Forrás: Hollywood álompárjaként emlegetik őket, és nem véletlenül! Goldie és Kurt 1983 óta vannak együtt, és bár úgy döntöttek, nem szeretnének összeházasodni, kapcsolatuk nagyon erős a mai napig. A színész például sajátjaként tekint Goldie gyermekeire: Kate Hudsonnal való kapcsolatáról IDE KATTINTVA olvashatsz!
Forrás: A Született feleségek sztárja még a 80-as évek elején ismerte meg férjét, akivel éven át hol együtt voltak, hol szakítottak. Ennek ellenére sem bírtak elszakadni egymástól, így végül 20 éve összeházasodtak, és mai napig őrülten szerelmesek egymásba.

"Nagyon oda vagyok érte! Szerencsém volt ezzel a pasival. Ha besétál a szobába, rögtön az van bennem, hogy 'ahh!'"
Forrás: A 70-es évek végén ismerkedett össze Ozzy és Sharon, akik rá 3 évvel összeházasodtak. Volt életükben jó néhány hullámvölgy, de ennek ellenére is együtt maradtak, és 2017-ben újra megerősítették esküjüket. Lányuk interjúban mesélt arról, hogy látta szüleit a mélypontokon, de mindig megtalálták egymást utána.
Forrás: A Star Wars sztárja, Mark Hamilton 1978-ban házasodott meg szerelmével, és három gyermekük van. Amikor a 40. évfordulójukat ünnepelték, Mark kivételt tett, és posztolt feleségéről Instára, méghozzá egy igazán szerelmes üzenetet arról, hogy mennyire szerencsés vele.

A színész egyébként nagyon szigorúan veszi a privát szférát, és ezért döntöttek úgy, hogy nem egy nagyvárosban telepednek le. Szerinte ez segített abban, hogy ne csámcsogjanak róluk a bulvárlapok.
Forrás: A világ egyik legsikeresebb színésznője, Meryl Streep már több, mint 4 évtizede van együtt imádott férjével. Kevesen tudják, de 1978-ban találkoztak, fél évvel azután, hogy a színésznő első férje elhunyt tüdőrákban. A szerelem segített neki továbblépni a tragédiából, és mára már négy gyermek anyukája. Nagyon boldogok, és mindenben támogatják egymást.
Forrás: Denzel Washington 1977-ben találkozott nejével, és bár 5 évvel később egybekeltek, kevesen tudják, hogy a nő kétszer is nemet mondott a színész lánykérésére. Ő viszont nem adta fel, újra és újra feltette a kérdést, mígnem teljes titokban összeházasodtak.
Forrás: 51 év nem csak Hollywoodban óriási mérföldkő! A világ egyik legnépszerűbb színésze, Samuel L. Jackson és neje viszont eljutottak ide! Még a 70-es években találkoztak, amikor egyetemi diákok voltak, 1980-ban egybekeltek, és egy lányuk van. A színész elmondása szerint felesége mindig arra motiválja őt, hogy jobb színész és jobb ember is legyen.
Forrás: A Harry és Sally sztárjáról sem gondoltuk volna, de valójában már 55 éve él együtt szerelméhez. 18 éves volt, amikor megismerte Janice-t, és azóta nemcsak gyermekük, de unokájuk is született. Szerinte a hosszú kapcsolat titka, hogy ennyi év után is képesek együtt nevetni és szórakozni.
Forrás: Dolly és Carl a 60-as évek közepén találkoztak először, és két év múlva már házasok is voltak. Ritka, hogy kapcsolatukról meséljenek a médiának, pedig már az 57. évet is átlépték együtt. Épp ezért volt meglepetés, amikor idén Dolly évtizedek után ismét nyuszilány jelmezbe bújt, mert férje még mindig oda van érte, és imádja ikonikus Playboy fotóját. Ezt IDE KATTINTVA nézheted meg.