Galéria

6 könnyen elkészíthető frizura, ami tökéletes a nyári melegben

Forrás:

A frizura lényege végtelenül egyszerű: először is klasszikus módon kösd fel a lófarkadat, majd kezdd el befonni a hajadat elölről hátra haladva. Ha a végeredmény rendezetlenebbé szeretnéd tenni, akkor néhány hajszálat/tincset innen-onnan kihúzhatsz sőt, meg is lazíthatsz!


Forrás:

Ez a frizura inkább a hosszabb hajú lányoknak tökéletes, ők tudják könnyedén elkészíteni. Először is oszd két részre a hajadat elől, fond be mindkét oldalon, a fonatokat pedig tekerd a fejed köré. Ezeket a legegyszerűbben hullámcsatokkal tudod rögzíteni. Figyelem; ehhez a stílushoz lehet, hogy jó néhány hajtűre és egy kis türelemre lesz szükséged, ha viszont egyszer sikerült, a következő alkalommal nettó 10 másodperc alatt fogod megcsinálni!


Forrás:

Ez mondhatni a világ egyik legegyszerűbb, mégis legvagányabb frizurája, aminek az elkészítése hihetetlenül egyszerű! Nincs más dolgod, csak készíts két kis kontyot a fejet mindkét oldalára, és kösd össze őket hajgumival. A legklasszikusabb változat az, ha a hajadat középen választod el, ám, ha igazán bohó hangulatban vagy, akkor oda helyezed el a kontyokat, ahova csak akarod!


Forrás:

Bevallom, ez az egyik kedvenc nyári frizurám, mert tényleg nagyon egyszerű, de látványos és cuki is. Nincs más dolgod, csak készíts egy klasszikus lófarkat magadnak, majd néhány centinként gumizd össze (attól függően, hogy milyen hosszú a hajad, és neked hogyan tetszik jobban). A végén pedig egyszerűen lazítsd meg ezeket a kis „buborékokat, hogy nagyobbnak és látványosabbnak tűnjön a végeredmény!


Forrás:

Ha egy elegánsabb helyre mész, mondjuk egy vacsorára vagy egy megbeszélésre, a meleg viszont nem szívesen engednéd le a hajadat, akkor ez a frizura a legtökéletesebb számodra. A copfodat kösd meg minél lejjebb, ehhez érdemes kettéválasztanod a hajadat, hogy a végeredmény még elegánsabb és praktikusabb legyen! Az én tanácsom, hogy használj hajlakkot közben, hogy a tökéletesen hátrasimított haj igazán tartós maradjon, a végén pedig a hajgumira nyugodtan helyezz egy csillogós kiegészítőt!


Forrás:

Ez egy igazi retro megjelenést biztosít, egyszerre elegáns, nőies és bohó (leginkább a rövidhajú lányoknak ajánlott), így nem lehet nem imádni, ráadásul tökéletes védelmet biztosít a kánikulával szemben! Először is készíts néhány kisebb fonatot a fejed mindkét oldalán és rögzítsd őket hajgumival, hogy egyben maradjanak. Ezután húzd hátra a hajad, és mindkét oldalon kezdj egy-egy fonatot közvetlenül a füled mögött. Ezeket a fonatokat, rögzítsd minél hátrébb, majd azt a hajtömeget, amit nem fontál be, emeld meg tincsek meglazításával. A volumen, a fonás abszolút a 60-as évek stílusát fogják idézni!