Galéria

A szezon legmenőbb ruha-sportcipő párosításai

Forrás: A bővebb szabások és a szezon kínálta színvilág nem is kérdés, hogy mennyire képes megtalálni a közös hangot a sportosabb darabokkal. Merj egy kicsit bátrabban választani és meglátod, hogy gyorsan ráérzel majd ezen különleges párosítás romantikájára.
Forrás: A szezon népszerű tornacipőit sem érdemes kihagyni buliból, hiszen edzőtermi társaikhoz hasonlóan ők is nagyon jól tudnak alkalmazkodni mindenféle fazonhoz, textúrához és mint láthatod érdekes párosításokhoz is úgy, hogy közben neked se okoz plusz fejtörést egy szett sem.
Forrás: Néha megéri egy kicsit bevállalósabbnak lenni és olyan ruhák mellé is sportcipőt felkapni, amiket korábban elképzelni se tudtál volna elegánsabb cipellők nélkül.
Forrás: Az állatminták is nagyon ól tudnak alkalmazkodni a laza cipők izgalmához.
És bár sokszor az egyszínű lábbelik mellett érzik igazán jól magukat, azért vannak olyan kivételes esetek, amikor egy vibrálóbb szín, vagy mintakavalkád is szóba jöhet.
Forrás: A nyári időszak ikonikus mintái szintúgy megérnek pár sportosabb kört, mert ahogy láthatod, a megszokott és tervezett harmónián a lábbelik laza léte sem tud túl sokat borítani.
Forrás: Az egyszerű darabokkal van a legkönnyebb dolgod, hiszen amellett, hogy a bizonytalanabb reggeleken is mentőövként szolgálhatnak, a legváltozatosabb laza lábbelikkel is azonnal szót értenek.
Forrás: Az ingruhák szintén a abba a kategóriába esnek, melyek darabjaiban minden megvan ahhoz, hogy neked is gyerekjáték legyen megálmodni egy szettet. Arról nem beszélve, hogy elegáns stílusuk ellenére is tudnak olyan lazák lenni, hogy még egy sportcipőt is bármikor nyugodt szívvel hozzájuk dobhatsz.