Galéria

6 beauty pillanat a 2022-es Coachelláról, amit érdemes lekoppintani az idei fesztiválszezonra

Forrás:

Bizony, Hailey hivatalosan is visszahozta a 2000-es évek stílusát, nem csupán az ikonikus kék szemhéjfestékkel, de a kisebb hajfonatokkal is. Ha ezekre a dolgokra teszed le a voksodat a nyári fesztiválszezonban, akkor biztos, hogy hatalmas sikered lesz!


Forrás:

Vanessát nem véletlenül hívják a Coachella királynőjének, hiszen mindenki tudja, hogy a gyönyörű színésznő él-hal a fesztiválért, és mondhatni egész évben erre az eseményre készül, ennek köszönhetően pedig mindig ő néz ki messze a legjobban. Ez persze most sem volt másképp, ami viszont mindenképpen megfogott minket, az a természetes göndör haja, ami abszolút hódítani fog 2022 nyarán!


Forrás:

Igen, a színes hajtincsek hivatalosan is visszatértek, ha pedig ezt egy szupermodell mondja, akkor hinnünk kell neki! A nyár egyik legnagyobb beauty trendje egyértelműen a pasztell és színes tincsek, amihez elég egy hajszínezőt használnod, ha a fesztiválok után a munkába már az eredeti hajszíneddel mennél inkább.


Forrás:

Kendall mindig tökéletesen néz ki, egy dolgot viszont bebizonyított a Coachellán: a rézvörös haj abszolút a nyár egyik legnagyobb hajtrendje lesz, ha pedig ezt a 2000-es évek dupla kontyos frizurájával kombózod, akkor tuti, hogy te leszel a legdivatosabb a fesztiválokon!


Forrás:

Lili igazi tündéresre vette a figurát a Coachellán, ez pedig nagyban köszönhető a gyönyörű, fehér, virágmintás szemfestékének. Hasonlót már tuti láttál, például Juleson az Eufóriában, nyáron viszont még milliószor jobban fog kinézni ez a trend! Ráadásul szinte minden színű szett jól fog passzolni hozzá, ami külön piros pont!


Forrás:

A jelszó egyértelműen a 2000-es évek az idei fesztiválszezonra, ezt pedig Billie is tudja, és valószínűleg azért választotta ezt a tépett hatású feltűzött frizurát, a szemét pedig úgy húzta ki alul fekete szemceruzával, ami abszolút 20 évvel ezelőtt volt trendi.