Galéria

33 évvel később: így néznek ki most a Karácsonyi vakáció sztárjai

Forrás: A filmszéria (merthogy Griswoldékat több történetben is követhettük) abszolút főszereplője Clark Griswold volt, aki a filmben minden áron a lehető legcsodálatosabb karácsonyt szerette volna megteremteni. Igazán szórakoztató karakter volt!
Forrás:

Az őt alakító Chevy Chase nemrég ünnepelte 79. születésnapját! A színészről ma már nem hallunk annyit, mint néhány évtizede, de azért igyekszik visszatérni Hollywoodba. Korábban a Community sorozatban játszott, de 3 évad után megváltak tőle. Egyébként boldog házasságban él közel 40 éve, és négy gyermeke született (fia még egy korábbi házasságból).

Hogy miért hanyatlott be karrierje, IDE KATTINTVA elolvashatod.


Forrás:

Ellen Griswoldot, Clark nejét nem lehetett nem imádni! Türelmes volt, szórakoztató, stílusos; színesebbé tette a történetet.


Forrás:

Az őt alakító Beverly D'Angelo 71 éves múlt, de még mindig csodálatosan néz ki! Al Pacinótól két gyermeke született, és bár most már nem házas, karrierje még mindig halad előre. Legutóbb A telhetetlen sorozatban játszott, de több filmje is készülőben van!


Forrás: Íme a kis Rusty, akit ebben a filmben sokan megkedveltek!
Forrás:

És még jobban szeretni fogod, ugyanis őt bizony az Agymenők imádott sztárja, a 47 éves Johnny Galecki keltette életre! A színésznek ez a sorozat hozta meg az igazi áttörést, noha egyébként gyerekkora óta számos szerepben jelent meg a tévében. Pár éve a szerelem is rátalált Alaina Meyer személyében, azonban gyermekük születése után nem sokkal különváltak útjaik


Forrás: A Karácsonyi vakációban Audrey fiatal tinédzserként a háta közepére sem kívánta a családi összejövetelt.
Forrás:

Nem véletlenül volt ismerős neked is a fiatal színésznő, hiszen Juliette Lewis alakította őt! A színésznő most 49 éves, és aktívan dolgozik podcasteken, kisebb sorozatokban, a Yellowjacketsben kifejezetten nagy szerepet kapott. Bár most elméletileg egyedülálló, korábban olyan sztárpasik szívét rabolta el, mint Brad Pitt és Brad Wilk.


Forrás: Eddie karaktere ikonikus volt, szórakoztató, őszinte, és bár kicsit idegesítő is, összességében nagyon imádtuk!
Forrás: A karaktert Randy Quaid keltette életre a képernyőn, aki Dennis Quaid idősebb testvére. Azonban karrierje hamar derékba tört, miután nejével Kanadában kértek menedéket, mondván, hogy Hollywoodban gyilkosok vannak, és a nyomukban loholnak. Próbált 2014-ben visszatérni az országba, de ez nem sikerült, az utóbbi időben pedig megosztó tweetjeivel került középpontba (Trump a színész több bejegyzését is megosztotta).
Forrás:

Eddie felesége, Catherine nagyon szerethető karakter volt!


Forrás:

Miriam Flynn most 70 éves, és mióta csak szerepelt a Karácsonyi vakációban, a média világában tevékenykedik. Gyakran szinkronszerepeket vállal, és két gyermeke született.


Forrás:

A kis Ruby az egyik legemlékezetesebb karakter volt a filmben őszinte természetével.


Forrás: Ellen most 42 éves, és néhány évig még színésznőként dolgozott a filmet követően. Bár Instagramján aktív, nem tudni, pontosan mivel foglalkozik most, viszonylag hétköznapibb életet él. Viszont nagyon szívesen beszélget a rajongókkal, és imád a Karácsonyi vakációról sztorizgatni!
Forrás:

Clark édesapját John Randolph keltette életre, aki számos emlékezetes alakítást nyújtott. Tony-díjat is kapott, és élete végéig dolgozott. 88 évesen hunyt el, 2004-ben.

A képen mellette filmbeli feleségét, Nora Griswoldot láthatod.


Forrás:

Diane Ladd már a film előtt is híres színésznő volt (Alice már nem lakik itt, Kínai negyed, Olcsó Whiskey), és hiába 86 éves, még mindig forgat! Ő egyébként Laura Dern édesanyja egyben, úgyhogy lánya nem véletlenül lépett színésznői pályára!


Forrás:

Íme Mr. Frank Shirley, aki Clark bosszantó főnökét alakította, és akit Eddie maga rabolt el karácsonykor.


Forrás:

Őt Brian Doyle-Murray alakította, Bill Murray bátyja, akivel óriási volt közöttük a hasonlóság. A színész elsősorban szinkronszínészként dolgozik, de még mindig aktívan tevékenykedik. Magánéletéről nem sokat tudni.


Forrás:

A kép bal oldalán Shirley Smith-et láthatod, aki Ellen anyukáját alakította. Doris Roberts világhírű színésznő volt, játszott a Szeretünk Raymond!-ban, a Mrs. Miracle-ben és a Remington Steele-ben is. 2016-ban, 91 évesen hunyt el.

E. G. Marshall, aki Art Smitht keltette életre a filmben, az 50-es, 60-as, 70-es és 80-as évek alatt is aktívan dolgozott. 1998-ban hunyt el, ekkor 84 éves volt.