Galéria

6 eljegyzési gyűrű trend, ami menő lesz 2021 őszén

Forrás:

Kevés értékesebb darab létezik, mint azok a gyűrűk, amiket a felmenőktől származnak, amiknek története van. Persze nincs mindenki olyan szerencsés helyzetben, mint mondjuk a királyi családok tagjai, ahol természetes a gyémánt ékszerek öröklése. Nem kell ahhoz Erzsébet királynő unokájának lenned, hogy neked is lehessen egy vintage darabod, elég, ha szétnézel az erre specializálódott üzletekben.


Forrás:

Ariana Grandét – aki azóta már férjhez is ment – egy ilyen darabbal lepte meg szerelme: egy gyémánt és egy igazgyöngy díszíti az énekesnő eljegyzési gyűrűjét. Nem ritka az sem, hogy kétféle drágakő kerül egymás mellé. A lényeg az aszimmetria és a különleges hatás.


Forrás:

A chunky már nemcsak a sneakerek és bakancsok esetében divat, de úgy tűnik, az eljegyzési gyűrűket is utolérte ez a trend. A kő ezúttal vastagabb foglalatba és karikára kerül, és biztosan szemet szúr mindenkinek, ha egy ilyen darabbal lep meg a szerelmed.


Forrás:

Bár sajnos Demi Lovato eljegyzése csúfos véget ért, a gyűrűjével mégis trendet teremtett. Ősszel kiemelkedően menőnek számít a 3 kővel ellátott karika: főleg azok a fajták, ahol egy kiemelkedően nagy közülük.


Forrás:

Nemcsak a gyémántköves darabok, de a különböző színes drágakövek is népszerűek lesznek 2021 utolsó negyed évében. Ha egy kicsit eltérnél a megszokottól, szuper választás lehet egy zafír vagy rubin kővel megkoronázott gyűrű.


Forrás:

A 2000-es évekből nemcsak a trapéznadrág és a velúr tréningnadrág, de az eljegyzési gyűrű trend is visszatér: újra menő az ovális forma. Hailey Bieber is odáig van érte!