Galéria

7 őszi dekoráció, amit imádni fogsz 2021-ben

Forrás:

Egy őszi ajtódísszel egyértelműen jelzed a külvilágnak, hogy te már elengedted a nyarat és hozzád belépve már mindenki őszi dekorációra számíthat. Egy ilyen cuki darab mellett nem lehet szó nélkül elmenni, a szomszédaidnak is biztosan tetszeni fog. Arról nem is beszélve, hogy jó érzés lesz hazatérve meglátni az új szerzeményed. 

29 cm-es őszi kopogtató
12000 Ft
weigl.hu


Forrás:

Továbbra is folytatódik a szárazvirág díszek trendje, amivel könnyen feldobhatod a teret. De ez nem azt jelenti, hogy csak őszi színekben érdemes gondolkodni, sőt! Válassz olyan csokrot, amit egész évben tudsz használni. A pink például tökéletesen illik a narancssárga tökökhöz és a rózsaszín díszpárnákhoz is.

3900 Ft
szarazviragdiszek.com


Forrás:

Persze a tökös és kisállatos párnahuzatok is nagyon cukik tudnak lenni ősszel, de ha valami komolyabbra vágysz, érdemes más mintában is gondolkodni. Egy ilyen plüss szövetes, faleveles huzat például szuper választás lehet, főleg akkor, ha a nappalidban megtalálható a kék és a rozsdaszín is. 

Forest 2 db díszpárna
12490 Ft
chairman.hu


Forrás:

A másik nagy menőség idén a szárazvirág dísz mellett a bársonytök, ami már tavaly is kezdte meghódítani az otthonokat és a szíveket. Cuki, bármilyen kompozícióban megállja a helyét, ráadásul te magad is elkészítheted, ha van egy kis anyagod és türelmed hozzá. Ha a kész verziót választod, akkor is találsz bőven a boltok polcain. 

Mini bársony tök csomagban
5990 Ft
viragfalu.unas.hu


Forrás:

A tökös díszek ilyenkor minden formában jöhetnek: képkeretbe rakva, párnahuzatokon, és persze kis cuki dísztökként is. Ha maradandóbb megoldásra vágysz az utóbbinál, akkor válassz egy kerámiából készült díszt, ami ráadásul még világít is. Meghitté teszi a filmnézős estéket és vacsorákat.

16990 Ft
ledenvilagitasod.hu


Forrás:

Az ősz elengedhetetlen kelléke a gyertya, ami nemcsak hangulatossá teszi a lakást, de finom illatot is ad. Ha pedig sikerül egy egyedi darabra bukkanni, az őszi dekorációd fő eleme is lehet. Ilyen például ez az arany ámbrás, fűszeres-fás pacsuli illatú üveggyertya, ami egész szezonon keresztül bírni fogja.

Yankee Candle
8390 Ft
illatgyertya.hu


Forrás:

Nem kell feltétlenül csak őszi dekorációban gondolkodni, ha fel akarod dobni az otthonod az új szezon beköszöntével. Ha olyan darabokat vásárolsz, amiket az év bármelyik napján kitehetsz a teraszra vagy a nappalidban is kiállíthatod, azzal sokat spórolhatsz. Ilyen például ez a nagy fém lámpás, amit kis dísztökökkel feltöltve könnyen őszivé varázsolhatsz.

6995 Ft
H&M