Galéria

Híres emberek, akik a legjobb barátjukat a tesójukban találták meg

Forrás:

Scarlett és Hunter Johansson imádják egymást, nem csoda, hisz ikrek! A színésznő cuki öccse gondolkodott azon, hogy nővére nyomdokaiba lép, és ő is próbálkozott színészkedéssel. Mindenhova elkíséri híres tesóját és ő Scarlett titkainak őrzője is.


Forrás:

Liam, Chris és Luke Hemsworth a triumvirátus. Nagyon összetartó testvérek, akik át is érzik egymás problémáit, mivel mindhárman színészek. Luke kicsit le van maradva ebben a mezőnytől, de emiatt több ideje is marad a család összetartására.


Forrás:

Angelina Jolie és James Haven Voight – ugyanaz a tekintet, ugyanaz a szájvonal. Fivér és nővér között kísérteties a hasonlóság, és a képeiket elnézve nagyon megértik egymást.


Forrás:

Brad Pitt és Doug. Vajon milyen lehet a világ egyik legdögösebb pasijának fivérének lenni? Hát, azért tuti nem a legjobb dolog, ennek ellenére Brad a legjobb barátjaként tartja számon testvérét.

Róla, valamint Brad lánytesójáról EBBEN A CIKKBEN olvashatsz. Tudtad, hogy öccse egyébként majdnem olyan vagyonos, mint Brad?


Forrás:

Kate Middleton (38) és Pippa Middleton (36) mindig is rendkívül közel álltak egymáshoz, különösen igaz volt ez, amikor Kate és Vilmos herceg mosolyszünetet tartottak. Végül Pippának sikerült megbékítenie az akkor még nem házas szerelemespárt.


Forrás:

Ben és Casey Affleck mindketten színészek, de kétségkívül Ben lett Hollywood kedvence, míg Casey inkább a háttérben maradt. Ennek ellenére sosem volt köztük viszály, és az öccs akkor is Ben mellett állt, amikor az megküzdött szenvedélybetegségeivel.


Forrás:

Beyoncé és Solange Knowles híres nővérek, mindketten énekesek, de igazán nagy sztárrá csak Bey-nek sikerült válnia. Emiatt néha volt is köztük rivalizálás és ajtócsapkodás, de összességében összetartóak, és anyukájukat is imádják.