Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tudtad, hogy Brad Pittnek két testvére is van? Öccse majdnem olyan vagyonos, mint ő

Tudtad, hogy Brad Pittnek két testvére is van? Öccse majdnem olyan vagyonos, mint ő

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Bár csak ritkán látjuk őket együtt, szerencsére nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással.

Valószínűleg nem sok olyan ember létezik a világon, aki ne tudná, ki az a Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla ! Idősebb és fiatalabb generációk is egyöntetűen rajonganak a jóképű színészért, aki évtizedek óta dolgozik a szakmában, és bizony ő még az A-listás sztárok között is kiemelkedik. De mit tudsz a színész családi életéről? Könnyen lehet, hogy gyerekkoráról még sosem hallottál részleteket, és bizony azt sem tudtad eddig, hogy két testvére is van!

A színész szülei valójában sosem dolgoztak a médiában, teljesen átlagos emberek voltak, akik három gyermeküknek szerettek volna mindent megadni. Édesanyja iskolai tanácsadó volt, apja pedig szállítócéget üzemeltetett. Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla egyetemista korában költözött át Los Angelesbe, ahol elég gyorsan betört, ám mindig szerény maradt, hiszen sosem felejtette el, honnan érkezett. Szüleivel mai napig jó kapcsolatot ápol, és házasságuk idején Angelina Jolie is imádta anyósát és apósát. Állítólag a válásuk előtt még írt is nekik, hogy elmondja, unokáikat továbbra is nyugodtan látogathatják. Viszont akadtak vitáik ezután, például amiatt, hogy Brad anyukája többször is lányos ruhákat vásárolt Shilohnak, aki mindig is a fiús öltözködést részesítette előnyben. Szerencsére ezeket a konfliktusokat azért tudták kezelni.

Angelina Jolie, Brad Pitt és szülei 2012-ben az Oscar-gálán.
forrás: Gregg DeGuire/FilmMagic/Getty Images
Angelina Jolie, Brad Pitt és szülei 2012-ben az Oscar-gálán.

Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla húga, Julie

Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla testvéreit illetően is nagyon családközpontú, és nagyon jó kapcsolatot ápol velük. Húga, Julie Pitt Neal sosem vágyott hírnévre, és viszonylag átlagos életet él. Öt gyermeket nevel, megházasodott, és egyébként katolikus hitéhez hűen éli a napjait. Olyannyira elhivatott, hogy nagyon gyakran ő maga is előadásokat tart a világ számos pontján, rengeteget jótékonykodik, és szívügyén viseli az emberek megsegítését. Legutóbb például pénzt gyűjtött egy etióp kisfalu kútépítésére. Akárcsak Brad, úgy ő is nagy híve az örökbefogadásnak: két kisfiút adoptált Etiópiából!

Julie a kép jobb oldalán látható, mintás ruhában

Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla öccse, Doug

Ami pedig Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla öccsét illeti, Doug Pitt maga is szép karriert futott be. 1991-ben hozott létre egy számítógépes céget, ami akkora siker volt, hogy szép vagyont hozott neki. 2013-ban aztán ezt eladta (majd később visszavásárolta), és új bizniszbe kezdett, ami hasonlóan jól halad. Olyannyira, hogy 240 millió dolláros vagyona van, amit bizony nem bátyja adott neki, és ami épp csak kicsit marad el az övétől (a színésznek 300 millió dollárra becsülik vagyonát). És úgy fest, a jótékonykodás családi vonás: maga Doug is rengeteg pénzt adományozott már rászorulóknak, és a tiszta vizekért küzd Kelet-Afrikában. Ez az, amivel szabadideje jelentős részét tölti, és számos szervezet vezetője!

Na és az alábbi sztárok testvéreit láttad már? A galériában Sandra Bullock és Cameron Diaz tesóit is mutatjuk!

Galéria / 11 kép

Híres sztárok és testvéreik: így néznek ki ők

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.