Galéria

4 hangulatos fotó, amitől megjön a kedved a lakásod ősziesítéséhez

Forrás:

Ősszel és télen nemcsak az öltözködés, de a lakberendezés terén is a rétegekre szavazunk. A hűvösebb napokon ráadásul ezek az elemek már nemcsak díszként funkcionálnak, de praktikusság szempontjából is hasznosak. Jöhetnek a puha plédek, a nagy és meleg díszpárnák, de a dohányzóasztalra is kikerülhetnek a tálcák különböző őszi kompozíciókkal.


Forrás:

Nyáron és tavasszal imádjuk a friss vágott virágot a lakásban, de a hűvösebb időben egyre inkább előtérbe kerülnek a száraz növények, amik most egyébként is aranykorukat élik. Nemcsak a rattan, a száraz virágok is teret követelnek maguknak a lakásban, főleg a pandémiában, amikor az emberek mindennél jobban vágynak ki a természetbe. Ráadásul spórolhatsz is, ha vágott virág helyett ez kerül az asztalra.


Forrás:

Az ősznek megvan az a különleges képessége, hogy szentimentálissá teszi az embert, hiszen ilyenkor sokszor visszagondolunk a nyári élményekre. Ráadásul amúgy is sokszor nosztalgikus hangulatba kerülünk és ez megjelenik a lakberendezésben is. Egyre több vintage- és garázsvásárt rendeznek meg ilyenkor, lehet érdemes ilyen helyeken is szétnézned, hiszen ezekkel a darabokkal tudsz igazán egyedi otthonbelsőt kialakítani magadnak.


Forrás:

Ilyenkor a hálószobába is beköltöznek a rétegek, előkerülnek a meleg ágytakarók és a nagy párnák, különböző bohókás párnahuzatok. Ne fogd vissza magad, engedd szabadjára a bohém éned, ez a stílus amúgy is trendi idén.