Galéria

5 cipőfazon, ami 2021-ben már nem trendi: Ezek jönnek helyettük!

Forrás: Volt idő, amikor a lekerekített fazonok számítottak a legjobb opciónak, lehetett szó csizmáról, magas sarkúról, vagy akár papucsokról, ám ennek vége. A jóval karakteresebb, szögletes orrképzésű darabok egy ideje már megjelentek a boltok polcain, ez az év pedig már egyértelműen az ő évük lesz.
Forrás: Míg tavaly még a kecses, vékony sarkú magas sarkú cipők és szandálok hódítottak, most visszatérnek a vaskosabb, tömbszerű sarkak egy kis csavarral. Ezek a szinte már szobrászati műremekeket lepipáló formáknak szinte csak a képzelet szabhat határt, a lényeg, hogy minél különlegesebb és látványosabb sarkakon tippegünk most tovább.
Forrás: Viszlát, papucscipők! Szerettünk nagyon titeket. A lapos cipők esetében pedig itt egy régi kedvenc, a loafer! Ismerjük már jól, a francia nők kifejezetten rajonganak érte, mi pedig a francia nők stílusáért rajongunk, így tuti beszerzünk egy párral.
Forrás: Mint előbb vagy utóbb minden trendnek, most a chunky fazonoknak is leáldozni látszik. A sportcipők viszont továbbra is népszerűek megmaradnak a trendek terén, ám most 70-es éveket időző, kosaras fazonok hódítanak velúr részletekkel, mint a Nike Blazer Mid '77.
Forrás: A cipődivat rút kiskacsái újra megérkeztek, amiket legalább annyian imádnak, mint ahányan gyűlölnek.