Galéria

Mit, mivel? 4+1 nadrág-cipő páros, ami garantáltan működik

Forrás: Nyáron kétségtelenül a rövidnadrágokat részesítjük előnyben, és bár egy csodaszép magassarkú szandál bármikor nyerő választás lehet, egy rohanósabb napon könnyen lehet, hogy inkább a kényelmesebb vonal felé vennéd az irányt. Ez esetben egy kicsit visszafogottabb árnyalatú, sportosabb darab lehet a megoldás!
Forrás: A '90-es évekből ránk maradt, szélesebb szárak mellé, egy olyan nyitott és lapos darab illik, mint a mostanság hihetetlen sokféle kiadásban kapható flip-flop papucsok.
Forrás: A répafazonú darabokat a magas derék teszi még szerethetővé, ez a kettős pedig optikai csodákra képes, hiszen hosszabbnak láttatják a lábat. Éppen ezért egy ilyen nadrághoz mindenképpen valami lapos, ám látványos darabot kapj fel!
Forrás: Az egyenes szárú nadrágoddal nem lesz sok gondod, hiszen bármilyen színű és sarokmagasságú papucscipőre képes pillanatok alatt ráhangolódni!
Forrás: Végezetül pedig, ha úgy hozza a kedved, hogy a tavalyi év után ismét egy leggingsben élvezd a kényelmet, akkor mutatunk egy igazán bevállalós, Carrie Bradshaw-féle megoldást! Bátrabbak előnyben, hiszen a leggings magassarkú papuccsal vagy szandállal nemcsak különleges, hanem igazán merész választás is, főleg ha ilyen sportos környezetbe. mixeled. De nyáron végül is még ez is belefér, nem?