Galéria

Sorozatok, amelyeket 2021-ben már nagyon várunk

Forrás: WandaVision

Nem titok, az év egyik legjobban várt sorozata a Marvelhez kötődik! A WandaVision a Bosszúállók Skarlátboszorkányát és Víziót helyezi a középpontba, de hogy pontosan miről fog szólni a sorozat, még nem egészen egyértelmű. A leírás alapján a klasszikus sitcomok elemei ötvöződnek majd benne: két szuperhősünk egy átlagos kertvárosi házaspár életébe csöppen, és még csak nem is sejtik, hogy valami nagyon nem stimmel ebben a valóságban. Ha kíváncsi vagy, az előzetest IDE KATTINTVA megnézheted.
Forrás: Call Me Kat

Kat sosem volt a suli legmenőbb csaja, és felnőttként sem akadt túl sok szerencséje a szerelemben. 39 évesen aztán úgy dönt, hogy megvalósítja álmát, és megnyitja saját cicakávézóját - abból a pénzből, amit szülei az esküvőjére tettek félre neki. A vígjátéksorozatban több ismerős arc is feltűnik majd, ráadásul a főszerepet az Agymenők Amy-je, Mayim Bialik alakítja!
Forrás: A Sólyom és a Tél Katonája

Sólyom és Bucky összeállnak, ráadásul egy izgalmas sorozatban mutatják meg, milyen csapatmunkára képesek valójában. A sorozat azután veszi fel a fonalat, hogy Amerika kapitány átadta Samnek a pajzsot a Bosszúállók végén, a szuperhősnek pedig meg kell tanulnia betölteni ezt a szerepet. Ezt az utazást követhetjük végig a Marvel újdonságában!
Forrás: Szentjánosbogár lányok

A 14 éves, félénk Kate váratlanul összebarátkozik a suli egyik legvagányabb csajával, Tullyval, barátságuk pedig 30 évvel később is ugyanolyan erős. A felnőtt nők mindent együtt vészelnek át, szerelemtől kezdve a legnagyobb csalódásokig, a sorozat pedig az ő sztorijukat mutatja be.
Forrás: Walker

Ki ne emlékezne Walkerre, a texasi kopóra? Nemrég úgy döntöttek a The CW csatornánál, hogy előveszik a történetet, teljesen újragondolva, főszerepben az Odaát sztárjával! A sztori szerint Walker, a megözvegyült apa két év után tér vissza Austinba, hogy ismét felvegye a kapcsolatot gyermekeivel, és megoldja a legnagyobb helyi bűntényeket.
Forrás: Árnyék és csont

A népszerű könyvsorozatot 2021-ben már élőszereplős változatban is láthatjuk, ráadásul főszerepben Ben Barnesszal. Néhány epizódot Magyarországon forgattak le hozzá, és az biztos, hogy a fantasy rajongói imádni fogják! A történet egy fiatal lányról szól, aki felfedezi, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és csak ezzel tudja megállítani a gonosz erőket, amelyek otthonát próbálják lerombolni.
Forrás: Superman & Lois

Úgy fest, idén bőven kijut nekünk szuperhősökből, hiszen a Marvel sorozatai mellett egy újabb szuperman is érkezik. A leírás szerint a már jól ismert karaktereket követhetjük nyomon (persze új színészekkel), ahogy megküzdenek a gonosztevőkkel, miközben dolgozó szülőként a gyerekneveléssel és a karrierépítéssel is boldogulni próbálnak.
Forrás: Loki

És persze mindenki kedvenc gonosztevője sem maradhat ki a listából! Loki ugyanis visszatér, méghozzá egy hatepizódos minisorozatban. Emlékszel, amikor a Bosszúállók egyik jelenetében Loki meglógott a Tesseracttal, noha ez az eredeti idővonal szerint nem történt meg? Ha kíváncsi voltál, mit változtatott ez meg a világban, akkor ezt a sorozatot imádni fogod, hiszen épp ezzel foglalkozik majd a történet!
Forrás: Riverdale (5. évad)

Hamarosan visszatér mindenki kedvenc misztikus sorozata az 5. évaddal! Az új epizódokban tovább folytatódik a szerelmi négyszög a karakterek között, de a sulibálra és az érettségire is nagy hangsúlyt fektetnek a készítők. Arról nem is beszélve, hogy egy hétéves időbeli ugrásra is készülhetünk, úgyhogy ez az évad garantáltan tele lesz izgalmakkal!
Forrás: A boszorkányok elveszett könyve (2. évad)

Valójában jó hírünk van, hiszen a folytatás nemrég meg is jelent az HBO GO-n! Diana és Matthew ezúttal a múltba csöppennek, ahol az Élet könyvét kutatják, és még egy erős boszorkánnyal is megismerkednek, aki segít Diananak megtanulni, hogyan kezelje erejét.
Forrás: What if...? (2. évad)

Bár eredetileg egy évadosra tervezték a sorozatot, a nagy siker miatt már korábban bejelentették, hogy jön a folytatás! A jelen állás szerint 2021 nyara a legkorábbi időpont, karaktereink pedig visszatérnek, és ismét megkavarják egy kicsit az állóvizet.
Forrás: Grace Klinika (17. évad)

A Grace Klinika egy rövidebb szünetre ment év végén, de várhatóan márciusban folytatódik a 17. évad! Az előző részekben a koronavírus is terítékre került, ráadásul hosszú évek után először egy régi karaktert is láthattunk a képernyőn. Az új évad is bővelkedik majd drámai és gyönyörű pillanatokban!
Forrás: Legacies – A sötétség öröksége (3. évad)

A Vámpírnaplók és az Originals spin-offjára sem kell már sokat várni, 2021-ben ugyanis Hope Mikaelsonék visszatérnek! A második évad végén kiderült, hogy Hope és Landon nem tudnak felébredni, de úgy fest, még egy darabig Mystic Falls marad az események középpontjában. Sokat nem árultak el a készítők a folytatásról, de annyi biztos, hogy sok izgalom vár ránk.
Forrás: Dexter (9. évad)

7 év telt el azóta, hogy a Dexter legutolsó részét is levetítették, de néhány hónapja kiderült, hogy jön a folytatás! Michael C. Hall többször is nyilatkozott már arról, hogy ez az évad sokkal jobb lesz, mint az utolsó, ami egyébként nagy csalódást okozott a rajongóknak. Kíváncsian várjuk!