Galéria

Sztárok, akik 2020-ban szakítottak

Forrás: Néhány hete derült ki, hogy 7 év együttlét után Olivia és Jason szakítottak. A sztárpár sosem kelt egybe, de már régóta jegyben jártak, és két gyermekük született.
Forrás:

Májusban érkezett a hír, miszerint Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje elválnak. 8 évet töltöttek együtt, a válás okára még mindig nem derült fény.


Forrás:

Ashley és Cara kapcsolata sokáig titok volt a nyilvánosság előtt, annak ellenére, hogy 2 évig jártak együtt. Végül májusban jelentették be, hogy külön utakon folytatják, Ashley Benson pedig néhány hét múlva már G-Eazy rapperrel jelent meg kéz a kézben.


Forrás:

Jessie és Channing már tavaly év végén is szakítottak, ám pár hét külön töltött idő után ismét egymásra találtak. Ez viszont nem tartott túl sokáig: áprilisban már újra szinglik voltak. Összességében kábé másfél évet töltöttek együtt!


Forrás:

Miley és Cody kapcsolata a semmiből kezdődött, és bár eleinte csak futó románcnak ígérkezett, ahhoz képest meglepően sokat voltak együtt. 10 hónap után, augusztusban döntöttek a különválás mellett.


Forrás:

Jonah Hill egy év után jegyezte el kedvesét, majd rá egy évre, idén ősszel már fel is bontották azt.


Forrás:

Év elején derült ki, hogy 9 év együttlét után Vanessa Hudgensék is szakítottak. A kapcsolatuk látszólag tökéletes volt, ám az utolsó hónapokban szinte alig tudtak találkozni, így jobbnak látták, ha külön folytatják.


Forrás: Demi és Max kapcsolata villámsebesen haladt előre: februárban vállalták fel kapcsolatukat, majd pár hónap múlva már jegyben jártak. Ősszel viszont váratlanul szakítottak, és ezután még egy kellemetlen online vita is kezdődött közöttük.
Forrás:

Sienna egy év együttjárás után lett ismét menyasszony, szerelme ugyanis tavaly januárban kérte meg a kezét. Az esküvőre viszont már nem került sor, ugyanis ősszel kiderült, hogy két és fél év együttlét után felbontották eljegyzésüket.


Forrás:

A Dirty Dancing Baby-jét alakító színésznő még januárban jelentette be Instagramon, hogy 19 év házasság után válnak férjével. Clark Greggel (aki a Marvel-filmekből és a S.H.I.E.L.D ügynökeiből lehet ismerős) a kapcsolatuk viszont ennek ellenére szoros és baráti maradt.


Forrás:

Az Agymenők színésze közel egy éve lett apuka, és bár úgy tűnt, a nála 20 évvel fiatalabb Alainával jól megvannak, nemrég bejelentették, hogy ők is szakítottak.


Forrás:

Az év egyik legmeglepőbb híre volt az, hogy Megan Fox és Brian Austin Green több, mint 10 év és három közös gyermek után válnak. Sőt, nem sokkal később kiderült, hogy Megan Fox új szerelme, Machine Gun Kelly miatt hagyta el férjét.


Forrás:

Kelly Clarksont is megrázta, hogy férjével 7 év után beadták a válókeresetet. Az énekesnő többször is nyilatkozott a történtekről, és azt üzente mindenkinek, hogy nem kér a sajnálkozásból.


Forrás:

Körülbelül egy évet töltöttek együtt, majd a nyáron bejelentették, hogy már véget ért kapcsolatuk. Pedig igazán jó kis párost alkottak!


Forrás:

Jennifer Garner nagyon titokzatos, ha a magánéletéről kérdezik, ezért John Millerrel való kapcsolatáról sem lehetett sokat tudni. 2018 óta alkottak egy párt, azonban idén, mivel egyre ritkábban találkoztak, és eltávolodtak egymástól, a szakítás mellett döntöttek.


Forrás: A Riverdale álompárja 2017-ben talált egymásra, és sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben közöttük. Aztán elkezdtek szállingózni a pletykák arról, hogy a szakítás szélére sodródtak, és bár egyszer ezt cáfolták, nem sokkal később hivatalosan is véget ért kapcsolatuk.
Forrás:

Bill és Rachel kapcsolata meglepte a világot, de úgy tűnt, komolyan terveznek. Már a vörös szőnyegen is megjelentek együtt, azonban júliusban kiderült, hogy alig egy év után szétmentek.


Forrás:

Scott és Sofia kapcsolata meglepte a rajongókat, hiszen 16 év korkülönbség volt közöttük, és látszólag teljesen eltérő személyiségek voltak. Azonban 3 évet töltöttek együtt, és idén tavasszal szakítottak.


Forrás:

Rihanna és Hassan három évig alkottak egy párt, és ez idő alatt szinte sosem láthattunk róluk közös fotókat. Januárban viszont kiderült, hogy szakítottak, sőt, az énekesnő most már újra szerelmes.


Forrás:

Pete és Kaia szerelmét nem nézték jó szemmel a modell szülei, de januárban, alig pár hónap után már véget is vetettek kapcsolatuknak. Azóta Pete már egy másik szakításon is keresztülment.


Forrás:

Év elején Jesse Metcalfe-ot, a Született feleségek kertészfiúját rajtakapták egy magyar modell társaságában; mindezt úgy, hogy menyasszonyának fogalma sem volt a dologról. Akkor úgy festett, hogy szakítanak, de végül adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Ez sem tartott sokáig, 10 év után a nyáron végleg szakítottak.