Galéria

8 tipp, amitől kifejezetten szép lehet a WC-d!

Forrás: A legtöbb WC-ben lent van minden a földön. Esetleg a helyiség tetején a két fal között van egy deszka és odapakolnak mindent. De mennyivel ízlésesebb egy ilyen szép dekorpolc, amin lehet növény, illatosító, illóolaj, dekoráció, bármi. 
Forrás: Én még csak fehér és világos bézs színű WC-ket láttam, azon kívül nagyon mást nem. A képen látható rózsaszínű WC csak egy szemléltető dekoráció, nem azt mondom, hogy legyen rózsaszín a WC-d, pláne ne az egész, hanem arra bíztatok mindenkit, hogy bátran merjenek ebben a helyiségben (is) más színeket is kipróbálni.
Forrás: Ha a színek nem tetszenek, próbálkozz a falak felturbózásával - esetleg egy extrémebb csempe, érdekesebb minták, különleges színek.
Forrás: Ha a hálószobában lehet kép a falon, ahova csak aludni jársz, akkor a WC-ben, ahol ellenben végig ébren vagy, miért ne lehetnének!?
Forrás: Egy dekor létra, amin a kéztörlőket tarthatod, egy kisebb szobor egy dekor polcon - mind szuperül nézhetne ki a mellékhelyiségben. Is.
Forrás: Felejtsd el a kis kilépőket és szerezz be egy szép kis szőnyeget. Sokkal stílusosabb, hangulatosabb és otthonosabb lesz tőle a toalett.
Forrás: Sokkal stílusosabban, kreatívabban is tárolhatod a WC-papírt, mint a sima fehér, műanyag WC-papír tartó rúdon. Például egy régi, vintage táskában, amint leteszel a WC mellé, esetleg a sarokba. Tök jól mutat!
Forrás: Számtalan növény van, ami bírja a sötétséget, de ha félsz attól, hogy mégse, akkor még egy műnövény is csodákat képes tenni a WC kinézetével. 1-2 növény és egész más a hangulat!