Galéria

10 sorozat, amit imádtunk a Disney-csatornán

Forrás:

Selena Gomez is a Disney-csatorna miatt vált igazán híressé. A sorozat egy varázsló családról szólt, akik különböző képességek birtokában vannak, ám ezekkel folyton újabb galibákba sodorják magukat. Nemrég egyébként ismét összeállt a csapat egy videó erejéig!


Forrás: Miley Cyrus ennek a sorozatnak köszönheti a hírnevet, amikor pedig megérkezett a Disney-csatornára, mindenki kíváncsian követte a szupersztár életét. A sztori Mileyról szólt, aki nappal az átlagos diáklányok életét élte, este viszont egy paróka segítségével Hannah Montanává változott, és koncerteket adott. A sorozatból később film is készült!
Forrás:

Demi Lovato is feltűnt a Disney-csatornán, nagyjából akkortájt, amikor a Camp Rock megérkezett, és hatalmas siker lett. A sorozat Sonnyról, a tehetséges fiatal lányról szólt, aki Los Angelesbe költözött, miután beválogatták egy sikeres tinisorozatba. De ahhoz, hogy tényleg valóra válthassa álmát, igazán meg kellett dolgoznia, ráadásul riválisok is jutottak neki bőven.


Forrás:

Szintén a Camp Rocknak köszönhető az is, hogy a Jonas-fivérek saját Disney-sorozatot kaptak! A történetben a fiúk lényegében önmagukat alakították, azaz három olyan tesót, akik híresek, de közben mégis próbálnak átlagos életet élni. Például iskolába járnak, barátokat gyűjtenek, és közben nem mellesleg koncerteznek is.


Forrás:

Ma már világszerte ismerik Cole és Dylan Sprouse nevét, de sokan nem is tudják, hogy a fiúknak saját sorozatuk volt gyerekként. Ez volt Zack és Cody élete: a történetben az ikrek egy nívós szállodában éltek, ahol folyton galibába keveredtek, miközben az igazgató igyekezett minden problémát elsimítani. A sorozatban egyébként Ashley Tisdale is főszerepet alakított!


Forrás:

Amikor Charlotte - azaz Charlie - megérkezik a családba, a teljes állásban dolgozó szülők kénytelenek befogni a gyereknevelésbe az idősebb tesókat. Az átlagos család pedig nem éppen átlagos kalandokba keveredik, amit nyomon követhettünk ebben a sorozatban.


Forrás:

Egy sorozat, ami elsősorban a gördeszkázás köré épült! A főszereplő Zeke és Luther volt, akik 15 évesek voltak, és arról álmodoztak, hogy egy nap profi deszkás lesz belőlük. Ezért újabb és újabb trükköket igyekeztek elsajátítani, aminek köszönhetően folyton zűrös szituációkban találták magukat.


Forrás:

A sellőlányok története a Disney-csatorna egyik legnépszerűbb sorozata volt. Emma, Chloe és Ricky átlagos tinédzserek voltak, mindaddig, míg egy varázslat következtében sellőkké nem változtak. De persze csak akkor jelenik meg uszonyuk, ha víz éri őket, egyébként az átlagos fiatalok életét élhették. Igen ám, de ezt a titkot nem tudták egykönnyen megőrizni!

Egy korábbi cikkünkben meg is mutattuk, hogy néznek ki most a H2O sztárjai!


Forrás:

Az animációs sorozatokat sem hagyhatjuk ki a listából, íme Phineas és Ferb, akik mai napig rendkívül népszerűek a gyerekek körében! A két kisfiú valóságos zseni, állandóan valami új találmányon törik a fejüket, miközben nővérük, Candace folyton keresztbe tesz nekik. Házi kedvencük, Perry pedig titkos kémként folyton a világ megmentésén dolgozik, így a sztori egyszerre két irányba is futott.


Forrás:

Kim, a kis tinihős legjobb barátja, Ron, és az ő kiskedvence, Rufus társaságában igyekszik megmenteni a világot, az epizódok pedig mindig egy újabb bűntény köré épültek. Nemrég egyébként ennek a sorozatnak elkészült az élőszereplős változata is!