Galéria

Így öltözködnek a sztárok, ha kilépnek a házi karanténból

Forrás:

A Pussycat Dolls énekesnője és táncosnője az elmúlt néhány hétben több alkalommal is felhívta magára a figyelmet trendi street style fotóival. Itt épp a narancssárga dominált.


Forrás:

De nem riad vissza attól sem, hogy egyszerre három-négy színvilág is keveredjen a szettjeiben!


Forrás:

Ben Affleck szerelmével, a gyönyörű Ana De Armasszal karanténozik, a kutyasétáltatás viszont gyakori program náluk. Ana pedig minden alkalommal bemutat egy menő szettet: itt például a vörös maxiruhát kombinálta a sportos edzőcipővel.


Forrás:

De a fekete miniruháktól sem riad vissza. Úgy tűnik, ő is azt az elvet vallja, hogy a fehér edzőcipő mindenhez passzol.


Forrás:

Reese elsősorban csak sportolni és kutyát sétáltatni jár el otthonról, általában a kettőt pedig szívesen vegyíti egymással. De hogy a szettje ne legyen túlságosan egyszerű, egy-egy színes kiegészítővel, táskával dobja fel az összképet.


Forrás:

Jennifer Garner jelenleg a kényelemre helyezi a fókuszt, és ha elhagyja az otthonát, azt mindig a lehető legkomfortosabb összeállításokban teszi. Egy farmer, sportcipő és egy pulóver részéről tökéletesen elegendő a mostani helyzetben.


Forrás:

A Pretty Little Liars színésznője a lezser stílust követi most, a jóganaci pedig az ő szekrényéből is előkerült, akárcsak a gyűrött hatású farmerdzseki!