Galéria

Forrás: A sportos nem azt jelenti, hogy slampos! Egy-egy izgalmas részlettel vagy feltűnő színnel meglepően vagány, de nőies hatást érhetsz el. Tökéletes megoldás a rohanós hétköznapokra, amikor a lényeg, hogy bármilyen akadályt zökkenőmentesen vegyél. 
Forrás: A bakancs is lehet kifinomult! Ha kecsesebb fazont választasz, egy kis szőrmével díszítve, még a csinos pulcsikhoz és kardigánokhoz is tökéletesen passzolni fog a lábbelid.
Forrás: Ha vagányságért nem kell a szomszédba menned, a biker boots fazont nem hagyhatod ki! Fekete színben nincs az az összeállítás, amihez ne passzolna, legyen szó a lazább napokon egy kockás ing-fekete nadrág kombinációról, vagy egy fekete harisnya, kisruha párosításról, ha valami elegánsabb összhatást szeretnél.
Forrás: Kísérletezz a színekkel! A hideg évszakokban hajlamosak vagyunk mindenből feketét vagy szürkét választani, de hidd el, érdemes kicsit felbodni a ruhatárad más színekkel is. A bordó különböző árnyalataival még nem vagy túl hivalkodó, mégis garantáltan jobb kedved lesz kicsit, ha lenézel a lábadra.
Forrás: Ha tél, akkor prémes kiegészítők! Nincs annál jobb érzés, mint puha anyagokba bújni a hideg elől. Arról nem is beszélve, hogy szőrmés részletektől azonnal ünnepi hangulatba kerülhestz!