Galéria

A legjobb esküvői színek a csillagjegyed szerint

Forrás:

Az erős színek illenek hozzád a legjobban, hiszen te magad is erős vagy. A piros, cseresznye, rézvörös színek közül válassz, ha szeretnéd, hogy a személyiséged is visszaköszönjön a dekorban.


Forrás:

Földjegyként fontos, hogy visszanyúlj a gyökereidhez a lagzin, ezért a zöld, szürke és bézses árnyalatok illenek hozzád a legjobban. A dekorációs elemek is legyenek természetesek, például a tollak, kristályok és a moha is jó választások lehetnek.


Forrás:

Nem tudud letörölni a mosolyt az arcodról, mindent optimistán látsz. A legvidámabb szín a citromsárga, ezt érdemes választanod. Ugyanakkor, mivel levegő jegyű vagy, a halványkék árnyalatok mellett is leheted a voksodat.


Forrás:

Klasszikus menyasszony vagy, ugyanakkor visszafogott. A levendula, törtfehér, halványkék színek mind-mind tökéletesen kiegészíthetik a dekorációs elemeket.


Forrás:

Az elegancia és szenvedély jellemez, nem véletlen, hogy olyan színeket érdemes választanod, amik luxust sugároznak. A királykék, rubinvörös, arany és smaragdzöld árnyalatokkal nem lőhetsz mellé.


Forrás:

Te abszolút egyetértesz 'a kevesebb néha több' mondással, ezért minimalista stílusban gondolkodsz. A nude színek, például a bézs és a szürke jól kiegészítik a színpalettát.


Forrás:

A csillagjegyed nagyon szorosan kötődik a Vénuszhoz, ezért a romantika, szépség és kedvesség kell, hogy visszatükröződjön a színválasztásnál. A babarózsaszín, kék, menta és krém színek tökéletesek lesznek számodra.


Forrás:

A tüzes narancs és sötétvörös árnyalatok illenek hozzád a legjobban, de a feketétől sem riadsz vissza.


Forrás:

A leglazább csillagjegyként nem stresszeled túl az esküvődet, ezért hozzád bármilyen szín jól illik. A monokróm paletta például remek választás, de választhatsz a fagyiszínek közül is.


Forrás:

Te is rajongója vagy a hagyományoknak, ugyanakkor a modern dolgok sem állnak tőled távol. A szürke, jégkék, barna színek illenek hozzád a legjobban.


Forrás:

Te ultramodern menyasszony vagy, az egyediség fontos számodra. A neonkék, bíbor színek jól passzolnak a személyiségedhez.

 


Forrás:

Az örök álmodozóként a sötétkék, azúr, korall és bézs árnyalatok illenek hozzád a legjobban.