Galéria

Ez a 3 sportcipőtrend uralja a divatot 2018-ban

Forrás:

Tovább hódít a 90-es évek nosztalgiája, egy kis 2000-es évekbeli popkultúrális csavarral. Hogy mit jelent ez röviden? Jönnek a bumfordi talpak, amik annyira csúnyák, hogy már szépek, vagy ahogy most hívják őket, dad sneakerek. Bár nem mondanánk, hogy a legkifinomultabb darabok, ezek a sportcipők fehér, vagy törtfehér árnyalatban mégis nagyon csajosak, és persze szuperkényelmesek, az összhatásában pedig van valami nagyon modern, ami elég fura, tekintve, hogy a retro őrület hívta újra életre.


Forrás:

Old school

Az USA-ban a sportcipők 75%-át utcai célra adják el, nem sportolásra, ez is mutatja, hogy a sneakerek a vártál is jobban meghódították a divatot. De az új trendek felé csak a sneakerfanok fele nyúl, a legnagyobb kedvencek még az it girl-ök körében is az olyan nagy klasszikusok, mint az Adidas Superstar, vagy a Nike Air Force, a favorit színek a fehér, a piros és a kék. Ebből is látszik, hogy gyártók nagyon jól csinálják, hogy egyszerre szolgálják ki a trendszettereket, gyártják újra és újra a bevált fazonokat, ohh, és a végén még az is megtalálja a maga kedvencét, aki sportolni is szeretne egy kicsit.


Forrás:

Jó, jó, eddig is voltak kifejezetten női darabok, de ha sportcipőkről van szó, akkor sokkal gyakoribb az unisex. Na ez a trend mozdul el ebben az évben, és sokkal több kifejezetten nekünk szánt, csajos, színes, mintás, fényes sneaker közül válogathatunk a boltok polcain.