Kipróbáltam a fikát, a svédek kávézási módszerét és ezt tanultam belőle

Pexels/Anastasiya Lobanovskaya
Bíborka

Egészen más szemszögből nézek ma már a kávézásra.

Egyetlen napom sem telhet el anélkül, hogy ne kávéznék, egyszerűen hozzátartozik a mindennapi rituálékhoz. Nemcsak az íze és a hatása miatt szeretem annyira, de azért is, mert megszakítja a napomat és ösztönöz arra, hogy pihenjek pár percet, amíg megiszom. Ráadásul cukor nélkül, egy kis tejjel fogyasztom legtöbbször, így az édes íz kicsit nem veszi el a kávé jellegzetes ízét, amit annyira szeretek. Legyek bárhol: otthon, az irodában vagy épp kint a természetben, mindig találok alkalmat arra, hogy beiktassam a szokásos kávézást. Nem mindig sikerül azonban kávészünetet tartani, a hétköznapok bedarálnak, a hétvégék pedig sokszor arról szólnak, hogy utolérjem magam azzal, amit hét közben nem sikerült elintéznem. Nemrég teljesen új szintre emeltem mindezt, ugyanis megismerkedtem a fikával, a svédek módszerével.

Hogy mit jelent ez és mit tanultam belőle, az kiderül a galériából!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Kipróbáltam a fikát, a svédek kávézási módszerét és ezt tanultam belőle