2019 témájú cikkek

Egymás után vetik alá magukat a híres emberek a 10yearchallenge őrületnek: 14 emblematikus példa

Sztárok
A jeges vödör kihívás és a kirakatbaba-konteszt után itt a legújabb közösségimédia-őrület: a #10yearchallenge, amelyben a bátor vállalkozók két egymás mellé állított fotót posztolnak 10 évvel ezelőtti és mostani önmagukról. Természetesen celebritások sem tudtak ellenállni a vírusként terjengő mozgalomnak.

2019 kötelező dekorelemei – Ezeket szerezd be idén!

Lakberendezés
Új év, új szelek fújnak és új trendeket hoznak. Vagy legalábbis átalakítják a meglévőket. 2019 sem marad adós ezzel. Mutatjuk, mit szerezz be idén, hogy otthonod megfeleljen a legfrissebb divatirányoknak.

16 híres ember, akik idén ünneplik 40. szülinapjukat – Jó pár évet letagadhatnak!

Sztárok
Nemrég még a 20-as éveik elején jártak, most pedig már 40. születésnapjukat ünneplik: összeszedtük, kik azok a sztárok, akik 2019-ben lépik át a negyedik X-et.

20 híres nő, 20 gyönyörű ruha: ők voltak a Critics Choice Awards díjátadó legstílusosabbjai

Sztárok
Tegnap zajlott le a Critics Choice díjátadó, ahonnan természetesen nem hiányozhattak a legnagyobb hírességek sem!

2018 népszerű trendjét még érdemes pár hónapig viselned

Divat
2018-ban számtalan új trenddel találkozhattunk, ebben a sokszínű választékban pedig akadnak olyanok, amiket magunk mögött hagyhatunk, és olyanok is, amiket még érdemes viselni egy kis ideig.

Golden Globe 2019: a hat legviccesebb pillanat

Sztárok
Az idei Golden Globe gálán nem volt annyi a megosztó beszólás és a politikai áthallás, mint a korábbi években, helyette inkább a diverzitáson volt a hangsúly, amelynek köszönhetően egyre több a fekete, ázsiai, muszlim etc. jelölt a rangos hollywoodi filmes díjátadókon. Persze poénkodni még a bőrszínekkel is lehet.

Híres emberek, akik idén ünneplik 50. szülinapjukat - Gyorsan repül az idő!

Sztárok
Gondoltad volna, hogy az alábbi sztárok 2019-ben lesznek 50 évesek? Pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy berobbantak a köztudatba 20 évesen!

A 80-as évek visszatértek: az alábbi szettek pedig be is bizonyítják

Divat
A '80-as évek kitörölhetetlen nyomot hagytak a divat világában, és ennek az évtizednek sok szuper trendjét még ma is élvezhetjük.

3 bokacsizma, ami az elkövetkező hónapok nagy kedvence lesz

Green Stiletto
Új év, és ez új trendeket is jelent! 2019-ben még hátra van néhány hűvös hónap, ebben a szakaszban pedig a bokacsizmák körüli trendek is változnak.

Asztrológusok elárulták, hova kellene utaznod 2019-ben a csillagjegyed szerint

Önismeret
Ha idén olyan helyre szeretnél utazni, ahol igazán felszabadult és nyugodt lehetsz, a csillagjegyed megsúgja, hova kéne elmenned.

2019-es cipőtrendek, amelyekben a szilveszteri partin is ragyoghatsz

Green Stiletto
Tény, hogy még pár hét hátravan ebből az évből és a tavasz se éppen egy közeli fogalom, ám ha nyitott szemmel jársz akkor már most is lecsaphatsz pár olyan szuper lábbelire, ami jövőre tuti menő lesz.

2019 négy legnagyobb hajtrendje, amit a híres nők már viselnek is

Szépség
A retró hullám nem csak a gardróbok polcait forgatta fel, hanem a smink- és a hajtrendeket is; ez pedig jövőre sem változik!

8 dolog, amit meg kell tenned 2019-ben - A saját boldogságodért

Életmód
Ha te is szeretnél 2019-ben sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lenni, valamint rengeteg klassz emléket gyűjteni, az alábbi nyolc dolgot muszáj megtenned!

4 farmertrend, ami uralni fogja 2019-et: imádni fogod őket!

Green Stiletto
2019-ben is újabb trendek érkeznek majd, és ezúttal a farmerekre is hatással lesz a változás! Jövőre az alábbi darabokat fogják viselni sokan.

2019-ben az alábbi őrületes sorozatok érkeznek

Életmód
2019-ben is érkezik néhány szuper sorozat, amit érdemes elkezdeni nézni. Már csak azért is, mert több híres színész is feltűnik bennük.

Szinte hihetetlen! 7 dolog, ami húsz éves lesz 2019-ben

Életmód
Gondoltad volna, hogy 2019-ben az alábbi hét dolog ünnepli huszadik születésnapját? Ha meglátod, melyek ezek, szinte el sem hiszed, hogy ilyen gyorsan elrepült az idő.

Mindent visz a vancouveri rendőrkutyák naptára

Kutyadolog
Valóban mindent visz, hiszen pillanatok alatt elfogyott az összes naptár, melyet a világ minden tájáról rendeltek a rajongók. A vancouveri rendőrkutyák 2009 óta minden évben elkészítik fantasztikus naptárukat, melynek bevételét teljes egészében jótékonysági célra ajánlják fel a szervezők.

Már nincs messze: 15 szuper film, amit végre megnézhetsz jövőre

Életmód
Hiába érződik úgy, hogy 2019 még messze van, valójában nincs hátra két teljes hónap az újévig! Most össze is gyűjtöttük, melyek azok a filmek, amiket megéri jövőre megnézned a moziban!