2019 kötelező dekorelemei – Ezeket szerezd be idén!

Europress
Szita Mónika
A cikk támogatója az Otthonok&Megoldások

Új év, új szelek fújnak és új trendeket hoznak. Vagy legalábbis átalakítják a meglévőket. 2019 sem marad adós ezzel. Mutatjuk, mit szerezz be idén, hogy otthonod megfeleljen a legfrissebb divatirányoknak.

1. Noha a Pantone szerint a korall hódít 2019-ben, van még egy árnyalat, amit muszáj lesz beszerezned, ha igazán trendi otthonra vágysz. Ez pedig a zöld. Mind bútorban, mind pedig a falak színében tarolhat az apró részletektől az egészen merész megoldásokig.

2019 Pantone színe – Lerántjuk a leplet a jövő év árnyalatáról

2. A természet pedig nem pusztán színekben, de anyagokban is dominál majd. Ha biztosra akarsz menni, legalább egy rattan bútorelemet mindenképp szerezz be magadnak.

forrás: Europress

3. A közeljövőben szüleid vagy nagyszüleid padlását is érdemes útba ejtened, hiszen a vintage idén sem kopik ki a divatból. Egy régi olvasólámpa vagy néhány régi könyv a nappaliba, és máris megfelelsz a 2019-es trendeknek.

Újévi lakásfrissítés – 7 dolog, amitől otthonod teljesen megújul 2019-re

4. Elevenítsd fel általános iskolás emlékeidet, mert a gipsz idén nagyon menő lesz. Ami azért jó, mert akár magad is készíthetsz egy-egy dekortárgyat a központi helyiségekbe, ha van egy szabad délutánod.