"Nincs lenyűgözve tőle" – Chris Hemsworth csupa izom, de a felesége egyáltalán nincs oda ezért

Getty Images
Kerekes Vivien

Nők milliói őrülnek meg Chris kockái láttán, de a felesége nem tartozik közéjük.

Emlékszel még azokra az időkre, amikor Chris Hemsworth nem volt csupa izom? Noha a színész mindig is jó formában volt, igazából Thor szerepe miatt kezdett bele a kemény edzésbe, és ekkor szedett fel magára 10 kilónyi izmot. Előtte így festett Elsa Pataky sármos férje, még 2005-ben:

forrás: Getty Images

Rengeteget változott (előnyére), igaz? Chris keményen dolgozott azért, hogy megszerezze magának a világhírnevet, ebben pedig nemcsak a színészi képességei játszottak szerepet, hanem a szuper külseje is. A rengeteg sportolás és a helyes étrend meghozta gyümölcsét, ugyanis a legutóbbi strandolós fotóin jól látszanak a kidolgozott izmai. Noha ő nagyon büszke az elért sikerekre, felesége nem teljesen ért egyet azzal, hogy Chris most jobban néz ki, mint korábban. Sőt, egyáltalán nincs lenyűgőzve az izmoktól.

Elvégeztem ezt a rengeteg munkát, és úgy voltam vele, hogy 'gyerünk szívem'. Erre ő mindig csak annyit mondott [a külsőmre], hogy 'meh, nem rossz'.

- mesélte a háromgyerekes apuka.

A színész azt is elárulta, hogy feleségével közös edzőhöz járnak, aki úgy gondolja, valójában Elsa sokkal jobb formában van, mint Chris. A színésznő nagyon jól bírja a kardiót, és Chris úgy gondolja, az ő szintjére sosem tudna eljutni.

Olvasd el ezt is!
Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky szuper példát mutatnak minden párnak a fittség terén!

Mindig olyan cuki dolgokat mond a feleségéről, igaz? A fotók is bizonyítják, hogy ennyi év után is dúl közöttük a szerelem!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Chris Hemsworth és Elsa Pataky cuki pillanatai