Csak nem?! Lehet, hogy visszatér a Trónok harca egyik régi szereplője?

Izabella

Lehet, hogy már megint kikerült egy spoiler a világhálóra?

Lehet, hogy valaki valamit csúnyán benézett, de az is lehet, hogy már megint hamarabb tudnak meg valamit a Trónok harca rajongói, mint kellene. Már elkezdődött a Trónok harca befejező évadának fogatása, amely bár sokára kerül képernyőre, de máris olyan lázban égnek a rajongók, mintha érdemes lenne visszaszámolni, hogy mikor jön a friss rész. (Bár ha szeretnél, persze elkezdhetsz visszaszámolni, csak elég uncsi lesz, mert közel két év múlva láthatod csak az új évadot.)

Már akkor is mindenki meglepődött és persze megörült, amikor a halála után visszatért Jon Snow. Most úgy fest, még egy szereplővel is ez történik, pedig korábban kiírták a filmből.

Olvasd el ezt is!
Te már észrevetted? A Trónok harca 7. évadának egyik legnagyobb fordulatát már elspoilerezték a főcímben

Már a falat kaparod, hogy megtudd, ki ő? Nos, biztosan emlékszel, hogy a hetedik évad végén leomlott a fal, és maga alá temetett sokakat, így Tormundot és Beric Dondarriont is. Bár nem lehet tudni, hogy túlélték-e, úgy nézett ki, hogy nem.

Most azonban eléggé úgy fest, hogy a halottnak hitt Tormund visszatér, ugyanis a minap az őt alakító Kristofer Hivjutot lencsevégre kapták, amint megérkezett Belfastba, ahol épp a színészek olvasópróbát tartanak.

Hoppá, hoppá!

Amíg várakozol az új évadra, tudd meg, hogy melyik szereplő lennél a horoszkópod alapján!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Ez a Trónok harca karakter lennél a csillagjegyed szerint