Te már észrevetted? A Trónok harca 7. évadának egyik legnagyobb fordulatát már elspoilerezték a főcímben

Kálmán Zsófi

Vigyázat, spoilerveszély!

Olvasd el ezt is!
Ez a Trónok harca-karakter lennél a csillagjegyed szerint

Beköszöntött a Trónok harca várva várt 7. évada, ezzel együtt pedig még az eddiginél jobban is beindult az elméletek gyártása. Hogyan alakul a sztori, kik csapnak össze a következő részben, esetleg kik veszítik életüket, napi szinten újabb és újabb teóriák látnak napvilágot. A készítők természetesen a sztori alakulását 7 pecsétes lakat alatt őrzik, pont ezért olyan meglepő, hogy az egyik legnagyobb fordulatot ellőtték a főcímben.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Trónok harca főcíme pont nem az a főcím, amit megéri tovább görgetni, hiszen mindig gyorsan informálódhatunk belőle abból, hogy éppen mely helyszíneken fog játszódni az aktuális rész. De valljuk be már a hetedik évadnál járva, hogy mégsem figyelünk eléggé, pedig kellene, ugyanis egy szemfüles néző most valami igazán izgalmasat szúrt ki.

Neked is feltűnt, hogy valami nem stimmel?

A képet egy Reddit-felhasználó lőtte ki a netre, és hívta fel a rajongók figyelmét arra, hogy Westeros térképe kicsit átrendeződött. Emlékszel a Véreb látomására, amely szerint az Éjkirály és a Mások nem fognak átkelni a Falon, hanem egyszerűen kikerülik azt? Nos, a főcímben pontosan ezt láthatjuk, a Fal mellett ugyanis befagyott a tenger.

Ennyit az Éjjeli Őrségről...


És hogy mennyire nem látunk a szemünkkel? Galériánkból most 10 olyan sztárt szedtünk össze, aki a Harry Potterben és a Trónok harcában is szerepelt. Te kiszúrtad már őket?

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
10 Harry Potter sztár, aki a Trónok harcában is szerepelt