Pszichiátriára került az X-Faktor fiatal tehetsége

Izabella

Nagyon megviselte a túlterheltség.

Szerdán jelentették be, hogy az X-Faktor egyik nagyon tehetséges énekese, Nagy Krisztián az élő show-ba jutás után távozott a versenyből, és nem akar szerepelni a szombati show-ban.

Az énekes nem bírta a felkészülés okozta stresszt, és úgy döntött, kiszáll a produkcióból.

Olvasd el ezt is!
Máris feladta a versenyt az X-Faktor egyik élő show-ba jutott versenyzője

Jelenleg egy vidéki kórház pszichiátriáján kezelik a 20 éves énekest, aki önként ment be az intézménybe, hogy gyógyítsák meg.

Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak.
Hálás vagyok a tehetségkutató munkatársainak, hogy megadták nekem az esélyt, de én erre alkalmatlan vagyok. Nem adom fel az álmaimat, de nem mindenáron küzdök értük

- – mondta el a Blikknek.

Remélhetőleg minél hamarabb jobban lesz, és újra énekelni fog.

A depresszióval és más mentális betegségekkel való együttélés nehezebb, mint gondolnád. Néhány sztár már beszélt erről, olvasd el, hogyan vallottak kínzó depressziójukról:

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Híres nők a depressziójukról vallanak