Rengeteg beszólást kapott Katalin hercegné, miután először jelent meg várandósan

Getty Images
Kerekes Vivien

Hiába volt gyönyörű a jótékonysági esten, sok gonoszkodó megjegyzést kapott.

Szeptember elején robbant a hír, miszerint Katalin harmadszor is babát vár, és máris erős reggeli rosszullétekkel küzd. Ez olyannyira megviselte a hercegnét, hogy több mint egy hónapon át nem jelent meg a nyilvánosság előtt, és még a kis György herceget sem tudta elkísérni az iskolába a legelső tanítási napján.

Hetekkel a szeptemberi bejelentést követően Katalin a héten először mutatta meg magát a kamerák előtt, amikor részt vett egy jótékonysági eseményen. És ahogyan azt egyébként is tudtuk, a hercegné csodálatosan nézett ki, ráadásul halványkék ruhájában néha meg is villantotta a pocakját.

forrás: Getty Images

És éppen emiatt érkeztek a beszólogató kommentek a hercegnéhez, miután felkerültek a fotók az internetre. Sokak szerint ugyanis egyáltalán nem látszik Katalin pocakja, egyesek pedig még azt is megkérdőjelezték, egyáltalán tényleg várandós-e; ami valljuk be, elég nevetséges felvetés volt. A többiek szimplán csak azt nehezményezték, hogy miért nincs látható jele a terhességnek, de szerencsére többen is a védelmére keltek. Hiszen aki volt már terhes, pontosan tudja, hogy az ilyen hozzászólások mennyire bántóak tudnak lenni.

Olvasd el ezt is!
Kiderült: ezért nem csókolózik soha nyilvánosan Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin pedig mindig is vékony testalkatú volt, így valószínűleg érthető, hogy egyelőre miért nincs óriási pocakja. A galériában te is megnézheted a képeket!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Várandósan is ragyog Katalin hercegné