Kiderült: ezért nem csókolózik soha nyilvánosan Katalin hercegné és Vilmos herceg

Izabella

Neked ez feltűnt már?

Bár Harry herceg és szerelme, Meghan Markle már merik egymást nyilvánosan megölelni vagy megcsókolni, ilyet nem sűrűn látni Katalin hercegnétől és Vilmos hercegtől. Ez persze nem azt jelenti, hogy Katalinék kevésbé szeretnék egymást, csupán arról van szó, hogy más szabályok vonatkoznak rájuk ebben az ügyben.

A hercegi pár mikor nyilvánosan megjelenik valahol, nem szokott kézen fogva mutatkozni, és egy kis ölelést sem szúrnak ki a fotósok, mert mindig szigorúan csak állnak egymás mellett.

Olvasd el ezt is!
Ehhez vajon mit szól II. Erzsébet? Harry herceg és Meghan Markle összebújva néztek egy meccset

Mivel Katalin és Vilmos hivatalosan is összetartoznak, azaz házasok, a királyi palota szabályzata szerint minden nyilvános helyen kerülniük kell a testi érintkezést. Ha Harry és szerelme valahol megjelennek, ölelkezhetnek és csókolózhatnak, hiszen még nincs róla papír, hogy ők egy pár.

A szabályzat kimondja, hogy a házastársak a kötelező, hivatalos eseményeken egyáltalán nem érhetnek egymáshoz, a szabadidős, nyilvános tevékenységeik közben ez nem gond, de csók ott sem csattanhat.

Vigyázat, amint Harry feleségül veszi szerelmét, nem lesz több cuki csókos kép, maximum akkor, ha megint előbújik a hercegből a lázadó, és megszegi a szabályzatot...

Kíváncsi vagy, milyen volt, amikor Harry először jelent meg kézenfogva Meghannel? Most megnézheted:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Meghan Markle és Harry herceg először kéz a kézben