Anna Faris mindenről kitálalt könyvében: szinte hihetetlen, mit akart eleinte Chris Prattől

Getty Images
Kerekes Vivien

Nyolc évig voltak házasok, de a kapcsolatuk kezdetén akadtak nagyon megdöbbentő dolgok!

Anna Faris és Chris Pratt mindenkit nagyon ledöbbentettek, amikor nyár végén a közösségi oldalakon jelentették be, hogy válnak. Erre tényleg senki sem számított, hiszen minden videó és róluk készült fotó sugárzott a szerelemtől, és nem győzték egymást dicsérni az interjúk során. Azóta mindketten megjelentek már a kamerák előtt, és volt, hogy nyíltan, volt, hogy burkoltan, de beszéltek a szakításukról és egymásról.

Azt már régóta tudtuk, hogy idén ősszel megjelenik Anna Faris könyve, ami nagyon személyes hangvételű lett: korábbi házasságáról, Chrisről és a saját önbizalomhiányáról is őszintén mesél. Noha csak hónap végén kerül boltokba külföldön az Unqualified, bizonyos részletekről már most fény derült belőle. Például arra, hogy Anna első házassága még le sem zárult, de ő már akkor oda volt Chris Prattért!

Néhány pontban összeszedtük, milyen elképesztő dolgokról tálalt ki a színésznő a könyvében.

Olvasd el ezt is!
Egyre többen állítják, hogy Jennifer Lawrence szakította szét Chris Prattet és Anna Farist

Anna 2004-ben ment hozzá első férjéhez, három év után viszont egyikük sem volt már boldog a kapcsolatban. Ekkor forgatott együtt először Chris Prattel, és az elejétől kezdve oda volt érte, sőt,

Kétségbeesetten le akartam feküdni Chrisszel.

- írja.

Noha Chris nagyon barátságos volt vele a forgatások alatt, mégsem nyomult rá; helyette a többi stábtagnak udvarolt, amiért Anna elképesztően féltékeny volt. Végül egyik este együtt szórakoztak a srác lakásában, és érezhető volt a szikra a levegőben, így a színésznő rövidesen elhagyta férjét - ezt telefonon közölte vele. Noha a házasságuk alatt nem csalta meg őt, hozzátette, hogy nagyon szeretett volna lefeküdni Chrisszel, és emiatt nem is érzi magát ártatlannak.

forrás: Getty Images

Anna arról is beszélt, hogy nem elégedett a külsejével: az arca, az ajkai, a melle, a magassága és kezei mind okot adnak neki az önbizalomhiányra - állítása szerint. Amikor a Házinyuszi című filmet forgatta, injekciózni kezdte felső ajkát, később pedig a melleit is megműttette. Utóbbit azért nem bánja, mert sokkal jobban érzi magát így, de amikor a barátai közölték vele, hogy túl nagyok már az ajkai, leállt az injekciózással.

Olvasd el ezt is!
Chris Pratt kitöltött egy online tesztet, és az eredménye egyszerűen fergeteges!

Pedig az önbizalomhiányra nincs oka, hiszen gyönyörű a színésznő! Ráadásul azt is meg tudjuk érteni, miért szeretett bele Chris Prattbe.

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Chris Pratt átalakuása