Az exét utánozza? Justin Bieber szakmát váltana, mert szerinte másban is nagyon tehetséges!

Noémi

Alig várjuk, hogy erről az oldaláról is megismerhessük...

Olvasd el ezt is!
Már hivatalos: ez az idősebb színésznő Justin Bieber új barátnője

Justin Bieber feladná énekesi karrierjét? Na azt azért nem, de a világsztár állítólag úgy érzi, több van benne, sokkal több. Nem nehéz kitalálni, mire vágyik Justin:

naná, hogy filmezni akar!

Csak nem exbarátnője, Selena Gomez kapcsán jutott eszébe a dolog? A lányt ugyanis nemrég felkarolta Woody Allen, és Selena játszik a rendező következő filmjében. Sőt, Brad Pittel és Adam Sandlerre is nemrég forgatott a tinisztár.

Olvasd el ezt is!
Nem tud velük leállni! Ezek most Selena Gomez kedvenc ruhadarabjai

A 23 éves Justin Bieber már próbálkozott a szakmában: felbukkant a Zoolander 2-ben és a CSI-sorozatban, de most már egészen komoly szerepekre vágyik. Sőt, állítólag annyira nyomul, hogy felhívta Selena kollégáját, Adam Sandlert és arra kérte, segítsen neki mozisztárrá válni. Állítólag Adam bele is ment a dologba, és ebéd közben nagyon alaposan átbeszéltek mindent.

A zenész most tanulni akar, hogy beleássa magát a szakmába, és a színészkedés mellett azt sem veti el, hogy rendező és producer legyen.

Mi azért szívesen megnéznénk Justint a mozivásznon. Vajon miatta forgatnának egy újabb Alkonyatot, vagy a srácnak jobban fekszik talán egy vígjáték?

Te el tudod képzelni Justint a mozivásznon?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Justin Bieber egy szerencsétlen? Nézd meg a barátnőjét, aztán gondold újra