Nem tud velük leállni! Ezek most Selena Gomez kedvenc ruhadarabjai

Kálmán Zsófi

Amikor egy nő szerelmes...

Nem is kérdés, a fiatal énekesnő mára feltornászta magát Hollywood legjobban öltözött sztárjai közé. Selena mindig szuperstílusos, nem tud hibázni, mindig csodás ötleket kapunk tőle, és a legjobb, hogy a dizájnercsodák mellett megfizethető darabokra is gyakran esik a választása, így nem kell túl sokat kiadnod, ha egy-egy szettje megtetszik.

Olvasd el ezt is!
Kopizd le a stílusát! 5 alkalom, amikor Selena Gomez megfizethető ruhákba öltözött

Selena mindig óraműpontossággal érez rá a következő szezon meghatározó alapdarabjaira, hoz vissza a divatba olyan dolgokat, amiket mi már rég tiltólistára tettünk, most pedig egy egészen furcsa új hóbortra kapott rá.

Nem titok, hogy az énekesnő és Abel Tesfaye között dúl a szerelem, a páros például nemrég még egy tündéri kutyát is örökbe fogadott, bár Selenának még talán bele kell rázódnia a dologba:

Olvasd el ezt is!
Királynő! Nem fogod elhinni, hogy Selena Gomez milyen cipőben indult kutyát sétáltatni

A híresség pedig úgy tűnik, olyannyira rajong Abelért, hogy egy pillanatra sem képes elszakadni tőle – vagy inkább ruhadarabjaitól? Ugyanis Selena mostanában saját gardróbja helyett az énekeséből öltözködik. Oké, oké, persze tudjuk jól, hogy milyen jól hasznosítható a női szettekben mondjuk egy férfiing, és a boyfriend jeans sem véletlenül örvend ekkor népszerűségnek, de Selena egészen új távlatokban nyit meg a "hogyan legyél stílusos a pasid ruhájában" univerzumában.

Nézd meg te is, milyen nőies szetteket hoz össze Selena férfiruhákból!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 alkalom, amikor Selena Gomez a szerelme ruháit hordta