Mila Kunisék karácsonyi szokásán először csodálkozni fogsz, majd rájössz, hogy nagyon is igazuk van

Izabella

Nagyon következetes szülők.

Mila Kunis és Ashton Kutcher nem vesznek a gyerekeiknek ajándékot karácsonyra. Amikor ezt meghallod, biztosan hüledezel, hogy vajon miért teszik ezt a kis Dmitrivel és Wyatt-tel, azonban, mikor megtudod az indokot, egyet fogsz érteni.

Az Entertainment Tonight-nak nyilatkozták, mindent elkövetnek azért, hogy "ne neveljenek s.ggfejeket." Ennek érdekében vezették be azt a tradíciót, hogy a gyerekeik nem kapnak ajándékot karácsonyra.

Idén kezdjük el a szokást, hogy nem adunk ajándékot a gyerekeknek. Amikor a gyerekek egyévesnél fiatalabbak, mindegy nekik, hogy kapnak-e valamit, de amikor tavaly Wyatt kétéves volt, nekünk túl sok volt a karácsony... Mi nem adtunk neki semmit, de a nagyszülők igen, azzal pedig sikerült elérni, hogy a gyerek nem értékel egyetlen ajándékot, csak többet. Nem is tudják igazából, hogy mit szeretnének, csak az van bennük, hogy akarnak valami cuccot.
Könyörögtünk a nagyszülőknek, majd végre belementek, hogy ha akarnak valamit adni az unokáknak, akkor közösen válasszanak ki egy dolgot. Szeretnénk egyébként adományozni is, ajándék helyett inkább segíteni gyerekeken vagy állatokon sokkal jobb

- –mondta Mila.
Olvasd el ezt is!
Micsoda ötlet! Nem hiszed el, milyen cuki pólót visel Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfia

A sztárpár szerint ezzel a módszerrel a gyerekeik sokkal jobban értékelik majd később az ajándékokat, illetve fontosnak tartják majd, hogy inkább a családi közös együttlét legyen számukra a nagy dolog az ünnepekben.

Ugye, te is odavagy Mila és Ashton párosáért?

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelme képekben