Szabó Zsófi 8 hónapos terhes, de ezt még az édesanyja is alig hiszi el – nézd csak a pocakját!

Instagram/szabozsofi
Noémi

Hihetetlen, mennyire csinos a fiatal műsorvezető, pedig pár hét, és megérkezik a kisbabája!

Olvasd el ezt is!
Nagy mérföldkő jött el Szabó Zsófi terhességében, s meg is mutatta a rajongóknak

Fantasztikusan néz ki Szabó Zsófi, pedig már a 8. hónapban van. A műsorvezető nemrég elárulta, ő maga is arra számított, hogy nagy lesz a pocakja, ennek ellenére alig látszik rajta valami, és hihetetlen, mennyi energiája van.

A dolog ott kezdődött, hogy Zsófinak az édesanyja küldött egy képet, amihez azt írta, szinte ő maga sem hiszi el, hogy a lánya a terhessége végén jár, annyira nem látszik rajta semmi.

Olvasd el ezt is!
Hurrá! Kiderült, kislánya vagy kisfia lesz Szabó Zsófinak

Ezt a képet ma küldte anyukám,
Idézem:
" Kislányom, nézem a Story extrát és nem is látszik, hogy 8. hónapban jársz a kisfiaddal!"

- írta a fotóhoz Zsófi.

A műsorvezető ezután pár sort maga is írt arról, mire számított a terhessége előtt, és hogy minek is köszönhető ez a szuper forma.

Drága Mindenki!
Természetesen látszik, de meglepő módon a testalkatomhoz képest mindannyian "nagyobb" állapotra számítottunk, amikor elképzeltük, milyen leszek kismamaként. Pár évvel ezelőtt egy tv-s szakember azt mondta nekem, hogy addig, amíg nem leszek terhes, annyit legyek képernyőn amennyit csak tudok, mert utána vége a karrieremnek, hisz egy elhízott nő maradok. Ez akkoriban nekem nagyon rosszul esett, de őszintén szólva én is így gondoltam.
Időközben kiderült a betegségem és azóta annyira egészségesnek érzem magam, hogy kicsattanok az energiától. Megszűnt az állandó fáradtság, eltűntek a plusz kilók és a jóisten is megajándékozott minket egy kisbabával.
Nem számít mennyit hízok még, ugyanis számomra nincs most annál fontosabb, hogy egész nap rugdos a közel másfél kilós kisfiam, aki makkegészséges és az apukájával mindennél jobban várjuk, hogy megszülessen!

-

Meg kell hagyni, Zsófi tényleg gyönyörű kismama, és igaza van abban is, hogy a várandósság alatt is lehet ám fittnek és egészségesnek maradni. Ha kíváncsi vagy arra, mire érdemes még figyelni, olvasd el az Anyaként is fitten bloggerének szuper tippjeit!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Éljen az ifjú pár! Az első fotó Szabó Zsófiékról házasokként