Hurrá! Kiderült, kislánya vagy kisfia lesz Szabó Zsófinak

Izabella

Végre megtudhatjuk!

Az öthónapos terhes Szabó Zsófi nemrég árulta el a nagyvilágnak, hogy hatalmas öröm éri hamarosan őt és férjét, Zsoltot, ugyanis szülők lesznek. Decemberre várják első gyermeküket.

Zsófi imádnivaló pocakos fotóitól mindenki elolvad, és hatalmas mosolyából látható, hogy nagyon élvezi a terhességet.

Olvasd el ezt is!
Szabó Zsófi 5 hónapos terhes pocakfotóján olvadozik a Facebook népe

Eddig nem árulták el, hogy kisfiú vagy kislány lesz a trónörökös, azonban mostanra elérkezettnek látták az idejét, hogy ezt mindenkivel megosszák. Elárulták, a kicsi sokáig nem akarta megmutatni magát az ultrahangon, mostanra végre úgy fordult, hogy megláthassák: kisfiú!

Amikor egy nő megtudja, hogy kisbabát vár, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen nemű lesz, de én tényleg mindig úgy képzeltem, hogy fiam születik. Nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy édesanya legyek, és egy teljesen új korszak vegye kezdetét az életünkben. Így leszünk igazi család!

- nyilatkozta Zsófi a Bestnek.

Zsófi elárulta, nagyon örül, hogy fiuk lesz, és a névválasztást a férjére fogja bízni. Azt már tudják, hogy nem lesz Zsolt, ugyanis mindenképp bibliai nevet szeretnének, és olyat, amit könnyen ki lehet ejteni azoknak is, akik nem tudnak magyarul. Hamarosan kiderül, mire esett a választásuk.

Reméljük, Zsófiék szerveznek egy cuki babaváró bulit. Ha te vagy a barátnőid is szeretnétek ilyet, íme, néhány tipp!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Egyre trendibb a babaváró buli! – Variációk erre a témára