Emma Watson megosztotta az egész szépségrituáléját - beleértve azt is, hogy milyen furcsa termékkel csinosítja magát odalent

Menyes Barbi

Emma alapvetően gyönyörű nő, de a szép bőrért tenni is kell ám, nem keveset!

Olvasd el ezt is!
Sminkkel változtatta magát Emma Watsonná ez a srác! Az eredmény elképesztő

Emma Watson nemcsak egy feminista színésznő, hanem igazi szépségikon is. Ha eddig nem tudtad, akkor sem fog meglepni az, hogy Emma abszolút környezetbarát módon éli az életét, fontos számára a fenntarthatósság, így a kedvenc termékei egytől egyig természetes alapanyagokból készülnek, és persze organikusak.

Nagyon érdekel a fenntarthatóság, és szeretem tudni, mit kenek az arcomra és a testemre. Ez egyfajta misszió is a számomra, szeretném tudni, meddig vagyok képes a témában elmenni. Vajon sikerül a hajápoló termékeimet és a sminkemet is abszolút ebben a szellemben összekombinálnom? Ki kellett tapasztalnom, hogy ez megoldható vagy sem. Nem beszélhetsz a témáról, ha nincs tapasztalatod, ugyebár...

- vallja a világsztár.
Olvasd el ezt is!
Harry Potter sem tudna ellenállni ezeknek a boszorkányosan szexi fehérneműknek

A színésznőnek elég sok tapasztalata van már a szépségápolási termékek terén: fiatalon is sokat kísérletezett, és neki sem ment minden könnyen. A dezodorok általában a ruháin végezték, tiniként pedig sokat kínlódott a pattanásai miatt. Ma azonban már más a helyzet, bár Emma szerint az Instagram-világában nem vagyunk egyszerű helyzetben.

Vicces, mert nemrég épp arról beszélgettünk a barátaimmal, hogy a mai Insta-világban olyan könnyű abszolút tökéletesnek látszani. Szedem a szemöldökömet, fehérítem a fogaimat, de az embereknek erről fogalma sincs. Ez is a szépségrutinom része. Hihetetlen, hogy még mindig el akarunk titkolni dolgokat... Én azonban nem akarok semmit titkolni: 9 éves korom óta fehérítem a felső fogaimat. Nem túl gyakran, de fehérítem.

-
Olvasd el ezt is!
Emma Watson elvesztette a számára legértékesebb dolgot, és a rajongók segítségét kéri

Ám ami a legjobban meglepett bennünket és persze a rajongókat is, az az, hogy a színésznő egy különleges természetes olajat használ arra, hogy "ott lent" puhább legyen a bőre, a szőre, és hogy ne tokosodjanak be a szőrszálai.

Olajat használok a szemöldökömre, a hajvégekre, és a szőrzetemre is odalent. Egyszerűen fantasztikus ez a holmi!

-

Szóval már ezt is tudjuk... De most komolyan: ti használtok valamilyen terméket ARRA a területre?

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Így alakult Emma Watson bájos kislányból csodás nővé

Popsugar.com