Emma Watson elvesztette a számára legértékesebb dolgot, és a rajongók segítségét kéri

Getty Images
Kerekes Vivien

Nem csoda, hogy mindenáron szeretné megtalálni őket!

Emma Watson a Facebookos követők segítségét kérte egy posztban, ugyanis számára nagyon fontos értéket veszített el. A színésznő vasárnap egy londoni fürdőben pihente ki a fáradalmakat, gyűrűit pedig a hotel széfjében hagyta megőrzésre. A wellness után viszont megfeledkezett róluk, így kicsivel később telefonon kérte az ott dolgozókat, nézzék meg, merre lehetnek az ékszerei. Azonban a probléma ott kezdődött, hogy a biztonságiak sehol sem találták meg Emma gyűrűit.

Olvasd el ezt is!
Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

A színésznő ezt követően írta ki Facebookra a posztot, amelyben segítséget kér az emberektől, akik aznap esetleg szintén a hotelben járhattak. A gyűrűk ugyanis nem csak átlagos ékszerek voltak számára: születése után vette édesanyja, és 18 éven át hordta őket. Ezt követően adta Emmának, aki mindig magánál tartotta a gyűrűket, és nagyon sokat jelentenek számára. Így érthető, hogy hatalmas szívfájdalomként élte meg, amikor elvesztette az ékszereket.

Reméljük, hogy a hotel dolgozói összefognak, és megtalálják Emma elveszett gyűrűit!

Olvasd el ezt is!
A világ legjobb nagypapája! Károly herceg úgy olvas fel a Harry Potterből, hogy utánozza a szereplők hangját

Kevesen tudják, de A szépség és a szörnyetegben Belle ékszereit épp ezek a gyűrűk ihlették. Te is imádtad a filmet? Akkor ezeket a manikűröket feltétlenül ki kell próbálnod!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Manikűrözz az új kedvenc filmedhez: A szépség és a szörnyeteg inspirálta körmök most a legmenőbbek