Micsoda váltás! Ariana Grande szürkére festette hosszú, barna haját

getty images
Kerekes Vivien

Az énekesnő extrém színt választott, az biztos!

Ariana Grande még csak 24 éves, de máris sikerült megszereznie a világhírnevet az elképesztő hangjával. A fiatal énekesnőről viszont biztos, hogy neked is elsők között ugrik be ikonikus, barna haja, amit évek óta szinte mindig lófarokba kötve hord. Mindegy, hogy szimpla bevásárlásra indul vagy hatalmas koncertet ad: ez már a védjegyévé vált.

Ezért is lepődött meg mindenki, miután Instagramra feltöltött egy vadiúj fotót, amin úgy néz ki, mintha az összes hajszála megőszült volna! Ariana a kép alá még oda is írta, hogy mellesleg ez a szín szürke, hogy elkerülje a félreértéseket, ugyanis első ránézésre sokan gondolták azt, hogy a most éppen népszerű ezüstre festette be a tincseit.

Persze a kérdés mindenkiben felmerült: vajon csak egy lemosható festék eredményét látjuk, vagy véglegesen ezt a színt választotta? Chris Appleton, aki Kim Kardashian frizuráját készíti, szintén kiposztolta Ariana új külsejét, hozzátéve, hogy imádja ezt a szürke vibrálást!

És te mit gondolsz róla?

Olvasd el ezt is!
Rá sem ismerünk! Így néz ki Mila Kunis szőke, rövid hajjal – FOTÓK

Ráadásul nem ő lenne az első híresség, aki ezt a színt választja, hiszen már Kylie Jenner, Rihanna és Hilary Duff is kipróbálta egy időre a szürke tincseket.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Sztárok, akik szürkére festették a hajukat