Kiderült, mivel akasztja ki Sofia Vergara a férjét, Joe Manganiellót

Izabella

Bocsi, Joe, egy igazi dívát választottál!

Joe Manganiello és Sofia Vergara egy igazi álompár. Tökéletesek együtt, és ezt mindenki látja. A színész még latin díva szerelme legfurább rigolyáit is elviseli, sőt, nevetve nyilatkozik azokról, Sofia pedig mindent megtesz, hogy férje sose lássa őt slamposnak vagy épp nem a világ legdögösebb nőjének.

Kiderült ugyanis, hogy a színésznő napi háromszor öltözik át.

Olvasd el ezt is!
Sofía Vergara vagy Nicole Kidman? Segíts nekünk eldönteni, hogy ki volt a 2017-es Emmy legstílusosabb sztárja

Joe kifejezetten szeret viccelődni Sofia hiúságán, ugyanis mókásnak tartja, hogy szerelme nem csak egy nappali ruhát visel, majd éjjelre egy pizsamát, hanem van egy fix harmadik átöltözése a nap folyamán, ezt pihenős ruhának hívja.

Miután hazaér a napi teendői után, átöltözik pihenős szettbe, ebben tölti a kora estét, ezután jöhet a pizsama, amikor ágyba megy.

Utálok otthon kimenős ruhában lenni, a szűk farmer vagy a miniruha zavar magamon. Viszont nem szeretnék rögtön alvós ruhába öltözni, ezért kreálok magamnak egy otthoni szettet is minden nap

- mondta a Modern család sztárja.

Joe mindig viccelődik Sofián, amikor meglátja, hányszor cserél ruhát, és eljátssza, hogy mennyire kiakasztó a női hiúság, de persze nem gondolja komolyan, hiszen épp így szereti Sofiát.

Joe Manganiellót nem ruhában, hanem félmeztelenül szeretjük a leginkább. Épp ezért meg is mutatunk róla pár igen forró képet:

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Félmeztelen fotók a True Blood sztárjáról, Joe Manganiello-ról