Fotó: bikiniben mutatta meg magát Tóth Vera

Tóth Vera facebook
Kitti

40 kiló fogyás után már ezt is meg meri tenni.

Olvasd el ezt is!
Íme, Tóth Vera új otthona: nemrég költözött be az énekesnő

Az elmúlt időszakban a Tóth Veráról szóló cikkek zöme a fogyásával volt kapcsolatos, hiszen miután gyomor bypass-műtéten esett át, és elkezdett rendszeresen edzeni, 40 kilótól szabadult meg. Az életmódja egészségesebb és fittebb lett, ez pedig nemcsak testileg, hanem lelkileg is átformálta, így az önbizalma is megnövekedett.

Így fordulhatott elő az, hogy a horvátországi nyaralásán már nem feszengett, ha lenge ruhában vagy bikiniben került a kamerák elé!


Egyébként Vera a barátaival, Szentesi Évával és Mujahid Zolival ruccant le egy kis nyaralásra, mert a hajtós nyár végén már nagyon vágytak egy kis lazításra. A videó alapján úgy tűnik, hogy nagyon jól érezték magukat, Vera tényleg összhangba került magával, még egy bikinis képet is posztolt:

Olvasd el ezt is!
10 vicces, ám annál inspirálóbb fitneszidézet, amit elmenthetsz a mobilodra háttérképnek

Vera élete megváltozott, amióta hosszú évek küzdelme után leadta a fölösleges kilókat, és végre boldogan, szabadon, kiegyensúlyozottan élhet, és nem nyomja rá a bélyegét minden percére az, hogy nem látja magát szépnek. Mi nagyon örülünk neki, hogy végre boldog, csak így tovább!


Vera átalakulását itt is megnézheted:

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Tóth Vera nagy fogyása a megasztáros időktől napjainkig