Modelljeink a párizsi divathéten

A modellügynökség

Két gyönyörű modellünk, Luca és Lucia Párizsban brillírozott.�

Adamik Lucával legutóbb a New York-i divathéten találkozhattál kilenc show alkalmával, legújabb fashion weekes büszkeségünk, Wéber Lucia pedig a haute couture kollekciók bemutatásakor debütált nyáron. Kifutóra született modelljeink a 2018-as tavaszi-nyári divathét alkalmával két bemutató backstage-ében is felemlegethették ázsiai emlékeiket, ugyanis korábban hosszabb időt töltöttek együtt Tokióban is.
Első közös párizsi élményük Guy Laroche színfalai mögött meg is alapozta az egész hetet, a kollekciót ugyanis a 70-es évek egyik legnépszerűbb francia színésznője és szexszimbóluma, az augsztusban elhunyt Mireille Darc inspirálta, aki számos fitjében viselte Laroch ruhakölteményeit.

Luca ezúttal öt divatbemutatón szerepelt Párizsban, ráadásul abban a megtiszteltetésben részesült, hogy Thom Browne showját zárhatta egy óriási unikornis kíséretében. Legnagyobb kedvence mégis Issey Miyake volt, akivel negyedjére volt szerencséje dolgozni. A kollekciót ebben a szezonban a varázslatos izlandi táj ihlette, ahol nemrég Luca is csodálatos napokat töltött el. Nézd vissza a teljes show-t az alábbi videóra kattintva:

Élete első divathetén Lucia négy show-n vett részt, köztük a német Talbot Runhof és az indiai Manish Arora emlékezetes tavaszi kollekcióját is viselhette. Utóbbi a “Ready for Love” fantázianevet kapta, amit a márkára annyira jellemző élénk színek, flitterek, óriási ékszerek és pszichedelikus minták jellemeznek, s ez lett az egyik kedvence

A divathetek őrületével legközelebb február elején találkozhatsz, addig is kattints galériánkra Luca és Lucia összes kifutós lookjáért:

Nézd meg a galériánkat - 21 kép

Ha pedig a színfalak mögé szeretnél benézni, pörgesd végig backstage-galériánkat is:

Nézd meg a galériánkat - 17 kép