Az ördög Pradát visel írója beismerte: ezt a karaktert még ő is utálta a filmben

Kerekes Vivien

Van egyáltalán olyan, aki kedvelte ezt a szereplőt?

Olvasd el ezt is!
Jön a Neveletlen hercegnő 3 – Itt megtalálsz mindent, amit a filmről eddig tudni lehet!

Idén lett 11 éves Az ördög Pradát visel című film, és bár azt gondolnánk, hogy már mindent tudunk egyik legnagyobb kedvencünkről, valójában akadnak még sosem hallott infók. Nemrég például teljesen ledöbbentette az internetet az a kivágott jelenet, amely az egész történetet megváltoztatta volna, ha belekerül a végleges változatba.

A mozi egyik erőssége az izgalmas karakterekben rejlett: Anne Hathaway Andy-je a film végére hatalmas fejlődésen megy át, de Meryl Streep rabolta el igazán a reflektorfényt azzal, ahogyan életre keltette Miranda Priestly-t, a fagyos, kegyetlen, mégis szerethető főnököt. Sőt, még a mellékszereplők is szuperül sikerültek, egyetlen kivétellel. És ezt maga az írónő, Aline Brosh McKenna is elismerte; a filmben Andy pasiját, Nate-t még ő sem kedvelte!

Ez volt az a szerep, amit leginkább nők szoktak játszani, a 'miért nem vagy itthon többet' típusú feleséget. Be kell ismernem, hogy ezt a karaktert volt a legnehezebb megírnom, és furcsamód ő volt az, akiről a rendezővel a legtöbbet beszéltünk, mert azt akartuk, hogy ne legyen túlságosan idegesítő, de közben mégis azt az érzést keltse a nézőkben, hogy 'tényleg ilyen morális értékeket akarunk?'.

-

Az utóbbi években merült fel ez témaként egyre többször a rajongók körében, miután közelebbről is megvizsgálták Nate és Andy kapcsolatát. Az emberek többsége ki nem állhatta a srácot, leginkább azért, mert a viselkedésével meg akarta akadályozni a lány sikerét, és nem nézte jó szemmel Andy ambícióit.

Az a jelenet, amikor Nate mérges lesz a születésnapja miatt, a mai napig megnevetett

- mondta az írónő egy interjúban.

Ugyanakkor az írónő szerint Adrian Grenier nagyon jól alakította a nem túl hálás szerepet, és ezt csak még inkább tükrözi a tény, hogy a film közben valóban elhisszük, hogy a srácnak ilyen a személyisége.

Olvasd el ezt is!
Az ördög Pradát visel divatos kulisszatitkai

És ha már sosem hallott infók: ezeket te tudtad a filmről?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 dolog, amit eddig biztos, nem tudtál Az ördög Pradát viselről