"Szinte nem is találkoztunk éveken át" – Chris Hemsworth bevallotta, hogy karrierje megnehezíti a házasságát

getty images
Kerekes Vivien

Nagyon nehezen tudja összeegyeztetni a családi életet a karrierrel.

Olvasd el ezt is!
Chris Hemsworth házasságában áll a bál: felesége erre a színésznőre lett féltékeny

Imádjuk Hollywood álompárjait, és kicsit talán még irigykedünk is azokra a gyönyörű feleségekre, akik elrabolták a legdögösebb színészek szívét. De valójában egy világsztár mellett közel sem olyan vidám az élet, mint azt egy kívülálló gondolná – legalábbis Chris Hemsworth most lerántotta a leplet az igazságról. A színész már régóta dolgozik a filmes szakmában, de Thor szerepe hozta meg a számára az igazi hírnevet; azóta viszont szinte ostromolják jobbnál jobb munkákkal.

Ami viszont a karrierjében előrelépés, az a házasságában sokszor épp az ellenkezőjét hozza. Chris és Elsa Pataky még 2010-ben mondták ki a boldogító igent, azóta pedig már három gyerekük is született. Noha minden közös fotójukon sugárzik róluk a boldogság, valójában egyáltalán nem olyan egyszerű az életük Chris karrierje miatt. Amikor a sztár egymás után forgatta a Hófehér és a vadász, majd a Szellemírtók új részét, szinte nem is találkozott a családjával.

A feleségem és én egymásba szerettünk, gyerekeink születtek, és szinte nem is találkoztunk éveken át, majd ismét szerelmesek lettünk

- nyilatkozta a GQ magazinnak.

Ennek tükrében Chris is beismerte, hogy a karrierje megnehezíti a családi életét, és hogy Elsának emiatt sokkal több dolgot kellett feláldoznia, mint neki.

Munka tekintetében neki kétségkívül többet kellett feladnia, mint nekem. Azt szeretné, hogy lépjek vissza egy kicsit, és legyek többet otthon a gyerekekkel, és persze én is ezt szeretném. De úgy érzem, a karrieremben útkereszteződéshez értem – és most kell előkészítenem a terepet későbbre, különben kiesek ebből.

-

A színész és a felesége eddig Malibuban éltek, azonban túlságosan fárasztónak és fullasztónak érezték a hollywoodi környezetet. Nemrég költöztek el Byron Bay-be, hogy sokkal több időt tudjanak a családjukkal tölteni, és a hétköznapok se munkával teljenek. Emiatt Chris most igyekszik minél inkább odafigyelni feleségére, mert a rengeteg munka miatt gyakran megesik, hogy hazaérve nem figyel rá eléggé.

Olvasd el ezt is!
Kész vagyunk: Chris Hemsworth helyett majdnem ez a színész kapta Thor szerepét!

Mi nagyon reméljük, hogy továbbra is megoldják a problémákat, hiszen ők Hollywood egyik legszebb párosa!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Chris Hemsworth és Elsa Pataky cuki pillanatai