Chris Hemsworth házasságában áll a bál: felesége erre a színésznőre lett féltékeny

Getty Images
Kerekes Vivien

A színész nagyon lelkesen mesélt egykori kolléganőjéről, amit a felesége nem nézett túl jó szemmel.

Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky már hét éve házasodtak össze, azóta pedig két tündéri ikergyermekük és egy kislányuk is született. Noha első ránézésre tökéletesnek tűnik a kapcsolatuk, időnként szárnyra kapnak hírek arról, hogy mégsincs minden annyira rendben közöttük. Ezeket a pletykákat általában hamar elhessegetik, de azért még az övékhez hasonló tökéletes házasságokban is akadnak problémák.

Olvasd el ezt is!
A nap legédesebb képe: Chris Hemsworth a gyerekeivel szunyókál

Legutóbb például Chris felesége akadt ki azon, amit férje mondott egy interjúban Charlize Theronról. Még négy évvel ezelőtt a A Vadász és a Jégkirálynő című filmben szerepeltek együtt, és akkoriban nagyon jóban lettek egymással. Olyannyira, hogy a színész még áprilisban is arról mesélt, mennyire imádja a színésznőt, milyen különleges személyisége van, és ő az egyik kedvence Hollywoodban.

forrás: Getty Images

Most pedig egy új interjúban szintén Charlize-ra terelődött a téma. Chris elmondása alapján rendkívül okos nő, és szerinte neki kéne lennie a női 007-es ügynöknek. Feleségét azonban ezek az állandó bókok most kicsit kiakasztották, egy ismerősük szerint ugyanis elég bántónak tartotta Chris szavait.

Elsa tudja, hogy [Chris] sosem csalná meg, de azért zavarónak tartja, hogy Chris ennyit beszél Charlize-ról, amikor nem is reklámozzák már együtt a filmet. Ez több, mint egy kicsit udvariatlan

- mesélte az ismerősük.
Olvasd el ezt is!
Na erre vedd rá a pasidat! Chris Hemsworth edzésterve több, mint brutális!

Persze az nem is kérdés, hogy a 2014-ben legszexibbnek választott sztárpasinak rengeteg női rajongója van. Ezeket a fotókat elnézve ezt meg is értjük!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 fotó 2014 legszexibb pasijáról, Chris Hemsworthről