Milla Jovovich becsekkolt Budapestre, és nem is egyedül érkezett!

Getty Images
Birta Brigi

Amióta Magyarország lett a celebek kedvenc tartózkodási helye, meg sem lepődünk, hogy a legnagyobb világsztárok jönnek-mennek Budapesten.

Olvasd el ezt is!
Már 9 éves! Milla Jovovich megmutatta gyönyörű kislányát, aki a színésznő mini hasonmása

Most épp Milla Jovovich érkezett meg, aki egy hatalmas költségvetésű kínai filmet forgat itt, a The Rookies-t. Nagyon tetszik neki a város, már egy Insta-posztban is felhívta rá a követői figyelmét. Ezt írta:

„Elég fáradt vagyok a tegnapi repülőúttól, de egyben izgatott is az első kínai filmem, a The Rookies forgatása miatt, ami Budapesten lesz. Még sosem voltam itt korábban, de azt kell mondanom, hogy aki teheti, jöjjön el! Ez az egyik leglátványosabb város, ahol valaha jártam, az európai kultúra és az építészet szerelmeseinek mindenképp látniuk kell!”

-

Milla egyébként nem egyedül érkezett, hanem két gyermekét, Evert és Dashielt is hozta, hogy ők se maradjanak le csodás fővárosunkról.

Olvasd el ezt is!
Mila Kunis Budapesten ünnepelte a szülinapját: belvárosi helyen járt az ünnepen
forrás: Getty Images

Már várjuk, hol lehet majd összefutni velük, ha neked sikerül, és lősz velük egy selfie-t, és feltöltöd az Instagramra, jelöld be a képen a @joyhungary-t, hogy mi is láthassuk!


Nézd meg a galériánkat - 21 kép
A legcsodásabb fotók, amiket eddig láttál Budapestről