Istenien néz ki a kisgyermekes Janicsák Veca: nekünk elárulta, milyen különleges edzés vált be neki a legjobban!

Menyes Barbi

Izgalmas időszak áll a 28 éves énekesnő mögött: kislánya lassan kétéves, nemrég örök hűséget esküdött kedvesének, most pedig a Sztárban Sztár színpadán kápráztat el bennünket hétről hétre. Nem kérdés, iszonyatosan pörgős a kisgyermekes anyuka élete, ő azonban remekül állja a sarat: a Joy.hu sorozatában ezúttal Janicsák Veca mesél arról, hogyan marad ilyen szuper formában.

Olvasd el ezt is!
Szóval nem csak a szerelem a titok? Cserpes Laura nekünk elárulta, mitől néz ki mostanában ilyen szuperjól!

1. Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Édesanyaként teljesen megváltozik a reggeli rutin, így mindig a kislányommal kapcsolatos teendőkkel indítom a napot, utána gyors készülődés és belevágok az aktuális feladatokba. Mivel reggel csak kevés időm jut az arcápolásra, így többnyire este, Emma altatása után dobok fel magamnak egy maszkot, vagy hidratálok alaposabban.

2. Mi a legnagyobb kajabűnöd?

Szerintem semmi nem bűn, amit szeretsz. Úgy gondolom, hogy a mértéktartásban van a megoldás. Például soha nem eszem gyorsétteremben, kerülöm a mű ételeket, de ha a kedvenc tortámból időnként eszem egy szelettel, és mindezt nem este 10 órakor teszem, szerintem belefér.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka is bűnbe esik néha: nekünk elárulta, mikor csábul el!

3. Feszes popsi: te mire esküszöl?

Én a kempóra esküszöm. Fontos számomra, hogy olyan mozgásformát válasszak, ami a testemet és a lelkemet egyaránt edzi. Ez a harcművészet éppen ilyen, kívül-belül hatással van rám.

4. Melyik testrészedet szereted legjobban?

Talán a kezeimet, szépnek találom, ahogy kifejezik az idő múlását, meg a mosolyomat és persze az agyamat.

5. Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Alapvetően az egészségem megőrzésével: idős koromra is szeretném megtartani a szellemi frissességemet, és teljes harmóniában élni önmagammal