Olivia Wilde olyan fotót osztott meg saját magáról, amin mindenki meglepődött

getty images
Kerekes Vivien

Az utóbbi napokban rengeteg képet tett közzé az Instagramon, ezeket látva pedig ki kell jelentenünk, hogy ő az egyik legviccesebb sztár Hollywoodban!

Olvasd el ezt is!
Reese Witherspoon ciki, de mégis bájos tinikori fotót posztolt magáról

Olivia Wilde azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akikről sosem hallani meglepő pletykákat, és inkább a családja, valamint a karrierjére helyezik a hangsúlyt. A színésznő és férje, Jason Sudeikis már két kisgyermek büszke szülei; kisfiúk 2014-ben, kislányuk pedig tavaly októberben született meg, így érthető, hogy szinte minden idejüket velük szeretnék tölteni – és töltik is.

Nemrég Olivia például egy elképesztően cuki fotót osztott meg kislányáról, ami aztán az egész internetet bejárta, de az örökbefogadott kutyusukért is lázban égtek a követők. A színésznő az utóbbi időben az 1984 című színdarabban játszott, így a filmezést egy kicsit hanyagolta, de Instán továbbra is tartja a kapcsolatot a rajongókkal, és rengeteg vicces pillanatot oszt meg velük.

Olvasd el ezt is!
Olivia Wilde új frizurája mindenkit meglepett

Néhány napja például közzétett egy addig sosem látott fotót saját magáról, amin tiniként egy szülinapi buliban vett részt. A vicces képleírás mindent visz:

Ami hiányzott a szemöldökömből, azt pótoltam az államnál.

-

És nem ez az egyetlen mókás kép, amit az utóbbi időben kitett az Instára: ezeket feltétlenül látnod kell!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Olivia Wilde Instagramja egyszerűen fergeteges!