Pattanások és bőrhibák: az írónő maga mutatta meg, hogy cseppet sem makulátlan a bőre – de így is gyönyörű!

Instagram
Menyes Barbi

Állandóan a sztárok és Insta-lányok bőrére irigykedsz? Mostantól ne tedd!

Ismét túl sok cukrot és chipset ettél a hét végén, emiatt pedig telis tele van az arcod pattanásokkal? Ilyenkor pedig különösen bosszantanak azok a csajok, akiknek a szuper fotók alapján mindig makulátlan a bőre? Itt az idő, hogy tényleg ne hasonlítgasd magad másokhoz, mert nem is hinnéd, mennyit lehet csalni a jó sminkkel és a retussal!

Olvasd el ezt is!
Megőrülsz attól, hogy mindig az orrod lesz pattanásos? Eláruljuk, mi az oka!

Nemrég Kendall Jenner "bababőréről" mutattunk pár leleplező fotót, most pedig itt van a gyönyörű fitneszblogger és sikerlistás írónő, Alice Liveing, aki nem fél megmutatni a pattanásos bőrét. A gyönyörű szőke bloggerlány több könyvet írt már a tiszta étkezésről, Instagram-oldalát több mint félmillióan követik, sporttal és étkezéssel kapcsolatos írásaira pedig tízezrek kíváncsiak.

Alice azonban őszinte lány, s a minap elárulta, hogy az ő bőre sem tökéletes, még akkor sem, ha szinte mindenki azt hiszi...

Instagram és valóság. Nem nagyon vagyok a híve az efféle dolgoknak, de mostanában rengetegen kérdezitek tőlem, mit teszek a bőrömmel, hogy ilyen gyönyörű és tiszta. Valójában azonban nem is az! Ilyen az arcbőröm smink nélkül. Szeretném, hogy tudatosuljon bennetek, egyikőnk sem tökéletes, ez pedig normális. A közösségi média őrült világa próbálja azt sugallni, hogy hinnünk kell a tökéletességben, pedig ez nem igaz, és nem szabadna elérhetetlen ideálokat kergetni. Ha mást se csinálunk, csak a tökéletességet hajszoljuk, akkor biztosan nem leszünk elégedettek a végeredménnyel, Igen, az én bőröm ilyen, és általában sminket viselek, de van úgy, hogy ehhez egyszerűen nincs kedvem. Szóval higgyétek el, senki, de senki nem tökéletes, csakis ti lesztek azok, ha elfogadjátok magatokat, tényleg, igazán!

-
Olvasd el ezt is!
Egy arckrémfüggő vallomása: 5 hétig nem használtam semmiféle krémet, és ez történt az arcommal!

Köszönjük, Alice!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 hazugság, amivel a fitneszbloggerek ámítanak minket az Instagramon