Új Charlie angyalai film készül, és nem hiszed el, kik lesznek a főszereplők!

Kerekes Vivien

Ismét előveszik a három angyal történetét, és már ki is szemeltek két híres színésznőt a szerepekre!

Úgy tűnik, az idei év hivatalosan is a remake-filmek és régi sorozatok éve, hiszen már felsorolni sem tudjuk azt a sok tinikori kedvencet, ami ilyen-olyan formában visszatér a képernyőre. Nemrég derült ki, hogy készül Sabrina, a tiniboszorkány rebootja, s a Twin Peeks és az X-akták is több év után új epizódokkal jelentkeztek, most pedig egy másik kedvencünk újul meg; Charlie angyalai ugyanis visszatérnek!

Évtizedekkel ezelőtt vált sikeressé a három angyal története, amikor még csak sorozatként futott a tévében Farrah Fawcett, Jaclyn Smith és Kate Jackson főszereplésével. A sztorit 2000-ben vették elő újra, és ismertették meg a fiatalabb generációval, ám ekkor már Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu játszották a híres kémeket.

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Ők játszották Charlie angyalait az elmúlt évtizedekben

A második rész óta már 14 év telt el, a filmesek pedig úgy gondolták, épp itt lenne az ideje egy szuper remake-nek. A hírek szerint Elizabeth Banks rendezi majd a filmet, és már azt is lehet tudni, hogy valamikor 2019 nyarára tervezik a premiert. Ami viszont igazán meglepte az embereket, hogy már ki is szemeltek két színésznőt a főszerepekre, és gőzerővel keresik a harmadik angyalt is. És tudod, kikre gondoltak a készítők?

Olvasd el ezt is!
5 filmes adaptáció, ami nagyon különbözik az eredeti könyvtől

Nos, az egyik angyalnak Kristen Stewartot szemelték ki!

forrás: Getty Images

A másik angyalt pedig az Oscar-díjas Lupita Nyong'o játszaná!

A két színésznő még nem erősítette meg a hírt, így egyelőre nem tudni, hogy végül marad-e ez a felállás, vagy a készítők folytatják a castingolást. És te mit gondolsz?

Olvasd el ezt is!
Visszatér Sabrina, a tiniboszorkány – jövőre érkezik a sorozat rebootja